Neler Yeni

Peugot 508 ile Seat Ateca arasında kaldım kullanıcı yorumuna çok ihtiyacım var.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Arkadaşlar herkese selamlar. 2021 Model Seat Ateca ile Peugot 508 arasında kaldım. 508'in Prime paketi , Ateca'nın FR paketini alacağım. Ateca GRİ renk, 508 Sedef beyazı. İki araçta çok hoşuma gidiyor gerçekten arafta kaldım. Öneriniz nedir kullanıcı yorumunuz var mı acaba?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar herkese selamlar. 2021 Model Seat Ateca ile Peugot 508 arasında kaldım. 508'in Prime paketi , Ateca'nın FR paketini alacağım. Ateca GRİ renk, 508 Sedef beyazı. İki araçta çok hoşuma gidiyor gerçekten arafta kaldım. Öneriniz nedir kullanıcı yorumunuz var mı acaba?
508 hocam
Fiyatlar nedir?

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
508 hocam
Fiyatlar nedir?
Fiyat olarak aynı hocam engelli indirimi ile alacağım. Peugot için çok fazla kronik sorunu var deniliyor o benim canımı sıkan bir sorun. Bir araç bana sürekli olarak sorun çıkartacaksa kullanmak benim için çok büyük sorun olur. Canım sıkılsın da istemiyorum.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Fiyat olarak aynı hocam engelli indirimi ile alacağım. Peugot için çok fazla kronik sorunu var deniliyor o benim canımı sıkan bir sorun. Bir araç bana sürekli olarak sorun çıkartacaksa kullanmak benim için çok büyük sorun olur. Canım sıkılsın da istemiyorum.
Hocam tam olarak bütçe nedir
508in sorunu yok arkadaşım kullanıyor

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
kesilikle 508 aşırı şık bir araba

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Hocam tam olarak bütçe nedir
508in sorunu yok arkadaşım kullanıyor
İndirimsiz fiyat olarak 330 Bin diyeyim hocam. Bu segmente Passat boş paket, Peugot 508 Boş paket, 3008 Allure paket, Seat Ateca, Tiguan giriyor. Segment böyle olunca haliyle insan düşünürken kafayı yiyebiliyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
elmayla armutu karşılaştırmak gibi. 508 d sedan, ateca c suv. yüksek araba istiyorsan ateca, daha konforlu daha dinamik bir araba istiyorsan 508.

• Beğen

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İndirimsiz fiyat olarak 330 Bin diyeyim hocam. Bu segmente Passat boş paket, Peugot 508 Boş paket, 3008 Allure paket, Seat Ateca, Tiguan giriyor. Segment böyle olunca haliyle insan düşünürken kafayı yiyebiliyor.
Hocam spor araba bakmanızı öneririm seat fr ,golf bakın derim teneke passatlara bakmayın

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
elmayla armutu karşılaştırmak gibi. 508 d sedan, ateca c suv. yüksek araba istiyorsan ateca, daha konforlu daha dinamik bir araba istiyorsan 508.
Haklısınız bunun ben de farkındayım ancak iki araçta aynı fiyat bandında olunca insanın ikisi de içine oturuyor. Her ikisi de çok beğendiğim araçlar.
Hocam spor araba bakmanızı öneririm seat fr ,golf bakın derim teneke passatlara bakmayın
Doğrudur hocam golf, seat HB araç düşüncem yok.

Not: Ayrıca alacağım Ateca Sunroof'lu, fakat Peugot'ta Sunroof yok. Aynı zamanda güvenlik olarak ani fren de eksik diye biliyorum. O yol tutuşu beni benden alıyor 508'in.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Haklısınız bunun ben de farkındayım ancak iki araçta aynı fiyat bandında olunca insanın ikisi de içine oturuyor. Her ikisi de çok beğendiğim araçlar.

Not: Ayrıca alacağım Ateca Sunroof'lu, fakat Peugot'ta Sunroof yok. Aynı zamanda güvenlik olarak ani fren de eksik diye biliyorum. O yol tutuşu beni benden alıyor 508'in.
508 al geç kafan rahat olsun 😂

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berkecan Ergin
Leon 2017 fr kullanıyorum memnunum bir arkadaş önermiş ama 508 daha iyi bir araba. Tek eksisi arka kapının alçalan tavanından dolayı inip binerken az daha eğilip bükülmek gerekşyor. Ateca ve 508 arasında net 508. Kaldıki sıfır alacağınızdan dolayı herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ve 508 o segmentte en yakışıklı arabalardan biri. Kadranından iç dizaynına kadar. Bu arada araba alıcaksanız full+full almaya bakın derim. Ben de otomotivciyim artık narkalar birbirine yakın modeller çıkarıyor kalite yükseldi çok fark yok premium markalar dışında.

• Üzgün

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
508 vites sorunu varmış. Araba tamircisine sordum.
Diğer arabayı bilmiyorum.

• Beğen

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

ikisi arasından ben 508 alırdım. tamamen kişisel bir tercih. suv sınıfına komple karşıyım. özellikle compact crossover olduğu zaman iyice sinirleniyorum. bir araç ya otomobil olmalı ya arazi aracı. ikisinin kırması olunca yerden yüksek araba oluyor ve hiç bir işe yaramıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

508 vites sorunu varmış. Araba tamircisine sordum.
Diğer arabayı bilmiyorum.
508de aisin üretimi eat8 şanzıman var. dünyanın en sorunsun bir kaç otomatik vitesinden biridir. araba tamircisi yanlış söylemiş. ya da eski etg şanzımandan bahsetmiş olabilir. 6-7 yıldır japon aisin üretimi eat şanzıman kullanılıyor.

Top Bottom