Neler Yeni

INVENTUS İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Selami kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu kasa iyiydi sanırım, 1.6k fiyata 2 fanlı olarak Amazon'da satılmıştı birkaç gün önce.

Belki 100 tane PC toplamisimdir. Her türlü kasa geçti elimden. Phanteks P360A'yi sevdiğim kadar hiçbirini sevemedim.

Ne çok geniş, ne çok dar, hem ağır, hem de hiç sırıtmıyor. Fiyatı da pahalı değil.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Akın
Phanteks P360A bedava gibi bişey olmuş.
Şuanki fiyata bırak rakibinin olmasını yakın fiyata bile müadili yok.
Üst panel 360 desteği olmasa'da her şey bu değil. Bu kasa vidasına kadar çelik bir kasa.
Eğer yanlışım yoksa aparat alma şartı ile ekran kartını dikey takma özelliğide var.
Tek kusuru arka egzoz fan ile gelmemesi.

Şuraya kendi dizdiğim Phanteks P360A atayım
Size bir kıyak yapayım.
https://www.n11.com/urun/thermalrig...-uclu-paket-39002863?magaza=creaturegamestore
Şu üçlü fanı alıp 2 tanesini üste bir tanesinide arka egzoz fan yapabilirsiniz.
Yapmanız gereken tek şey fanların kablolarını phatenks kabloları ile birbirine bağlamak yani birbirine çoklayabilirsiniz.
Argb değişimi nasıl mı oluyor? Çok basit. Kasanın üstünde bir tuş var tıklayın dilediğinizi seçin :)
6485cb05-586d-479a-9a2b-b6af2c9f8ceb.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kasa iyiydi sanırım, 1.6k fiyata 2 fanlı olarak Amazon'da satılmıştı birkaç gün önce.
1.600 civarında falan alınır'da ancak kalite anlamında phanteks üst düzey bir marka.
Şuan o kasa 1.850 bu durumda imkan varsa kesinlikle phanteks p360a.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Selami kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Phanteks P360A bedava gibi bişey olmuş.
Şuanki fiyata bırak rakibinin olmasını yakın fiyata bile müadili yok.
Üst panel 360 desteği olmasa'da her şey bu değil. Bu kasa vidasına kadar çelik bir kasa.
Eğer yanlışım yoksa aparat alma şartı ile ekran kartını dikey takma özelliğide var.
Tek kusuru arka egzoz fan ile gelmemesi.

Şuraya kendi dizdiğim Phanteks P360A atayım
Size bir kıyak yapayım.
https://www.n11.com/urun/thermalrig...-uclu-paket-39002863?magaza=creaturegamestore
Şu üçlü fanı alıp 2 tanesini üste bir tanesinide arka egzoz fan yapabilirsiniz.
Yapmanız gereken tek şey fanların kablolarını phatenks kabloları ile birbirine bağlamak yani birbirine çoklayabilirsiniz.
Argb değişimi nasıl mı oluyor? Çok basit. Kasanın üstünde bir tuş var tıklayın dilediğinizi seçin :)
Alıntıyı görüntüle

Bu kasadan en az 15 tane toplamisimdir. Bende de bu kasadan var zaten.

Dediğin gibi bedava gibi bir şey. 2 tane fanı bile neredeyse 800-1000 lira

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Akın
Bu kasadan en az 15 tane toplamisimdir. Bende de bu kasadan var zaten.

Dediğin gibi bedava gibi bir şey. 2 tane fanı bile neredeyse 800-1000 lira
Dostum bende ufak tefek kasa toplayıp satıyorum.
Geçen zoko hunter aldım. Eğer o zaman bu fiyata bulsaydım bunu kesinlikle alırdım.
Hatta şuan para olsaydı 2 tane falan alır yedekte tutardım.
Benim şöyle bir iş ahlakım var birr kasa dizip sattığım'da çok kar deil kalite odaklanıyorum ki alan kişi bir mağduriyet yaşamasın.

Bazı siteleri görüyoruz hazır sistem die plasikten kasa tenekeden psu takıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar bu arada egzoz fanı için illa 3 fan şart değil.
3 fan sadece bütçesi olan için gösreriş açısında renk katma amaçlı.
Bütçesi olmayan şuan 329,00 ₺ TL bir adet gaming ter'den satın alabirler.

https://www.gaming.gen.tr/urun/570585/thermalright-tl-c12c-s-argb-120mm-siyah-kasa-fani/?ref=akakce

Yapmanız gereken tek şey egzoz fanı montajlamak ve kablolarını phanteks'in fan kablosuna takmak.
Kasa arayışında olan tereddütsüz alsın geçsin phanteks p360'ı.

Bu arada attığım fanda dandik fan değil kaliteli bir fandır.
Onu tavsiye etme sebebim piyasa'ki fanların phanteks fanları ile uyup uymadağının bilmediğim için.
Phanteks orjinal fanını bulmak zor ikinci elde bile saça sapan 500 tl falan koyuyorlar.

Son düzenleme:

kare

80+

PHANTEKS Enthoo Pro 2 Server Edition - bunu görmek... güzelde fiyat eccük yüksek...

MaDMaxiBo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ibrahim

Şu an çok iyi fiyat. 2050 lira.
Bunu 1 seneden önce 2023 aralıkta 1569 liraya almıştık. Garip bir şekilde fansız ile 2 rgb fanlı aynı fiyat. Akasa viper egzoz fanı taktım, süper kasa oldu. 9070xt Aorus ekran kartı çok rahat sığıyor.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Ali
Beyler phanteks olana Rx 6600'lü sistem sığar mı ? Ayrıca fan önerisi var mı ?

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Melih Baygör
sürekli kasa vs önerisi isteyen arkadaşlar indirim konularını takip etmeden direk konu açıyorlar sanırım. 2 bine mis gibi kasa satılıyor, alsınlar işte.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Hasan tosun
Arkadaşlar arctic freezer sıvı soğutucu alsam msi center ile fan, pompa hızını ve rgbsini kontrol edebilir miyim bilen var mı?

Top Bottom