sessiz kasa icin be quiet serilerine bakıcaksın sıfır ses icin , ses yalıtımları en üst seviyede camı dahi sesi iletmemesi icin yapılmısxt pro ses konusunda nasıl ben sessiz bir kasa istiyorum en önemlisi bu fan sesi olmamalı
havalandırmasını doğru yaptığın ve bakımları zamanında yapıldığı sürece farkları çok fazla hissetmezsin hocamtam kasayı sattım bakıyordum uygun bir kasa alim dedim önüme çıktı beyaz alıcam ama kararsızım
meslerden birini alabilirim
güzelmiş ama akvaryum serin olmaz.PHANTEKS NV5 MK2 White PH-NV523TG_DMW02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Beyaz, Mid Tower, Fansız Kasa - inventus
PHANTEKS NV5 MK2 White PH-NV523TG_DMW02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Beyaz, Mid Tower, Fansız Kasainventus.com.tr
pro ultra xl aldım kargo verdiler karar veremiyordum iyki çıktı kargoya masrafım azaldıhavalandırmasını doğru yaptığın ve bakımları zamanında yapıldığı sürece farkları çok fazla hissetmezsin hocam
Bende aldım beyazını.pro ultra xl aldım kargo verdiler karar veremiyordum iyki çıktı kargoya masrafım azaldı
Lian Li al bunlarla uğraşmatam kasayı sattım bakıyordum uygun bir kasa alim dedim önüme çıktı beyaz alıcam ama kararsızım
meslerden birini alabilirim
güzelmiş ama akvaryum serin olmaz.PHANTEKS NV5 MK2 White PH-NV523TG_DMW02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Beyaz, Mid Tower, Fansız Kasa - inventus
PHANTEKS NV5 MK2 White PH-NV523TG_DMW02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Beyaz, Mid Tower, Fansız Kasainventus.com.tr
2 kasasını kullandım lianli güzelLian Li al bunlarla uğraşma
ya da bi çılgınlık yapıp daha fazla para harcamak yerine gidip kendine yatırım yaparsın2 kasasını kullandım lianli güzel
ama sıkıldık morpheus tan sonra lianlide sarmıyor .D
çok dehşet kasalar var ama kısıtlıyoruz artık uçuk fiyat vermek istemiyorum boş masraf onun yerine 7800x3d satarım 9800x3d alırım
4080 super auros master satarım üstüne koyarım 5080 alırım 10 kat dağa verimli olur gibi
Şeytan diyor sat dişlere yatırım yapya da bi çılgınlık yapıp daha fazla para harcamak yerine gidip kendine yatırım yaparsın