- Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla simdi baktim da benim tuf x570 plus wifi anakartta 3 tane kasa fani var. Egzozu nasi takcaz? 1 tane eksik var. Siz fan hizini ayarliyor musunuzBen görünüşünü sevmiyorum pek ya.
Valla simdi baktim da benim tuf x570 plus wifi anakartta 3 tane kasa fani var. Egzozu nasi takcaz? 1 tane eksik var. Siz fan hizini ayarliyor musunuzBen görünüşünü sevmiyorum pek ya.
AIO_PUMP ve CPU_OPT'u da sayarsan 5, yani sorun yok.Valla simdi baktim da benim tuf x570 plus wifi anakartta 3 tane kasa fani var. Egzozu nasi takcaz? 1 tane eksik var. Siz fan hizini ayarliyor musunuz
Mesela ben 465x de 3 fani taktim tamam. Sonra bir de egzoz olarak yine ll120 alsam onu da aio pump taksam veya cpu opt taksam bisey olmazmi? Fanlarin pwm kablo uzunlugunu da bilmiyorumAIO_PUMP ve CPU_OPT'u da sayarsan 5, yani sorun yok.
Valla bana diger forumlarda cok phanteks al diyen oldu ama 465x in de fanlari cok guzel ya.Mesela ben 465x de 3 fani taktim tamam. Sonra bir de egzoz olarak yine ll120 alsam onu da aio pump taksam veya cpu opt taksam bisey olmazmi? Fanlarin pwm kablo uzunlugunu da bilmiyorum
Bir şey olmaz, çalışır ve kontrol edersin yine.Mesela ben 465x de 3 fani taktim tamam. Sonra bir de egzoz olarak yine ll120 alsam onu da aio pump taksam veya cpu opt taksam bisey olmazmi? Fanlarin pwm kablo uzunlugunu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla bana diger forumlarda cok phanteks al diyen oldu ama 465x in de fanlari cok guzel ya.
@crazyreign hocam phanteks p400 a yı alıcam galiba, ama onun rgb kontrolü nasıl olacak? siz bi araştırabilir misiniz ben denedim ama bulamadım. Galiba fanları rgb için 3 pinliymiş benim anakarta uyuyor mu? fan hızı nasıl kontrol ediliyor bu kasanın? içinden bi kontrolcü falan çıkıyomu kasanın?Bir şey olmaz, çalışır ve kontrol edersin yine.
Normal ARGB işte, anakartta ARGB girişi varsa oraya takacaksın.@crazyreign hocam phanteks p400 a yı alıcam galiba, ama onun RGB kontrolü nasıl olacak? siz bi araştırabilir misiniz ben denedim ama bulamadım. Galiba fanları RGB için 3 pinliymiş benim anakarta uyuyor mu? fan hızı nasıl kontrol ediliyor bu kasanın? içinden bi kontrolcü falan çıkıyomu kasanın?
Bilmem, ucuz geldi ama baktim desteklemiyormus. 465x veya xpg battlecruiser a bakicaz. Bugun bu is bitecek! Ama battlecruiser nasil acaba sonucta egziz da var. 465x e ll120 egzoz yakisirdi ama o da cok pahali oluyir galubaNormal ARGB işte, anakartta ARGB girişi varsa oraya takacaksın.
Niye Eclipse P400A D-RGB bu arada? Neden başka bir kasa değil?![]()
Ne desteklemiyormuş? Pek anlamadım.Bilmem, ucuz geldi ama baktim desteklemiyormus. 465x veya xpg battlecruiser a bakicaz. Bugun bu is bitecek! Ama battlecruiser nasil acaba sonucta egziz da var. 465x e ll120 egzoz yakisirdi ama o da cok pahali oluyir galuba
Baktim fanlari p400a nin argb degil rgb imis. O da 3 pinliNe desteklemiyormuş? Pek anlamadım.
iCUE 465X veya Battlecruiser güzel olur, seçim senin.
Hocam sen çok yanlış anladın, sen anakart olarak ne seçeceksin pek hatırlamıyorum ama ARGB girişi var, sen kasadaki "D-RGB" yazısına takılma, normal ARGB işte.Baktim fanlari p400a nin argb degil RGB imis. O da 3 pinlibizim anakart da RGB header lar 4 pin. 3 pin add gen2 desteklemiyor fanlar.
Benim anakart tuf x570 plus wifiHocam sen çok yanlış anladın, sen anakart olarak ne seçeceksin pek hatırlamıyorum ama ARGB girişi var, sen kasadaki "D-RGB" yazısına takılma, normal ARGB işte.
Kasanin fanlari 3 pinliHocam sen çok yanlış anladın, sen anakart olarak ne seçeceksin pek hatırlamıyorum ama ARGB girişi var, sen kasadaki "D-RGB" yazısına takılma, normal ARGB işte.
Anakartında 1 adet ARGB girişi var, oraya takabilirsin.Benim anakart tuf x570 plus wifi
Teşekkürler hocam 1 2 aydır aynı şeyleri konuşup duruyorduk sonunda tamam bitirdim. Kasa olarak siyah corsair 465x, ssd olarak corsair mp510 m.2ssd, egzoz fan ll120, guc kaynagi rm750 siparis ediyorum.Anakartında 1 adet ARGB girişi var, oraya takabilirsin.
Yalnız ileride sıvı soğutma alırsan veya ARGB'li başka şeyler eklersen takamazsın çünkü o 1 tane ARGB girişini kasadaki fanların ARGB kablosu işgal edecek.
iCUE 465X alırsan böyle bir dert olmaz çünkü iCUE kasaların kontrolcüsü ön USB 2.0 portundan bağlanıyor, yani ARGB girişini kullanmadan çözebiliyorsun.