Neler Yeni

Phanteks Sleved Kablo Setleri

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Arkadaşlar ihtiyacı olanlar ve @Ckribrahim arkadaşımızın paylaştığı corsair sleve kabloyu yakalayamayanlar için phanteks'in ürünleri aşağıda :)

Neredeyse tüm sistemlerimde kullanıyorum dandik kablolardaki gibi ısınma yada aşınma hiç olmadı. Gayet kaliteli ürünler bilginiz olsun.

Beyaz,

Mavi,

Yeşil,

Turuncu,

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
GÖKHAN YILDIRIM
cahilliğime verin bu sleved kablo ne oluyor güç kaynagındakileri uzatmak için mi yoksa direk güç kaynagına mı takılıyor amaç kaliteli olduğu için mi yoksa görüntü için mi

guhaze

80+
Arkadaşlar ihtiyacı olanlar ve @Ckribrahim arkadaşımızın paylaştığı corsair sleve kabloyu yakalayamayanlar için phanteks'in ürünleri aşağıda :)

Neredeyse tüm sistemlerimde kullanıyorum dandik kablolardaki gibi ısınma yada aşınma hiç olmadı. Gayet kaliteli ürünler bilginiz olsun.

Beyaz,

Mavi,

Yeşil,

Turuncu,

pahalıymış diyecektim fakat daha ucuzunu bulamadım :D

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cahilliğime verin bu sleved kablo ne oluyor güç kaynagındakileri uzatmak için mi yoksa direk güç kaynagına mı takılıyor amaç kaliteli olduğu için mi yoksa görüntü için mi
teşekkürler o zaman direk takmak için full modüler olması lazım uzatmak için normal yada modüler farketmez

Güç kaynağına direk bağlamanız bazı kitler için olanaksız bunlar biraz daha uzatma mantığı ile kullanılıyor.

RGB hastası olana görsellik için uğraşan kullanıcılara biçilmiş kaftan oldukça kaliteli ve düzenli duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

pahalıymış diyecektim fakat daha ucuzunu bulamadım :D

Bu tarz ürünler için bu rakamlar gayet makul sayılıyor. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,142
Üyeler
162,919
Son üye
swerve
Top Bottom