Bu işte bir terslik var sanki ya bu nasıl kasa
Bu işte bir terslik var sanki ya bu nasıl kasa
Aynen Sağdan Pencereli Ve anakart Ters montaj Oluyor, dolasıyla ekran kartı dik duruyor, şuan ters kasa olarak en iyisi sharkoon rev 300 aklım onda, şuan lunatic orkinos kasa ile devamBu işte bir terslik var sanki ya bu nasıl kasa
Çok ilginç duruyor ama güzelmiş Kablo da gayet güzel olmuş hayırlı olsunAynen Sağdan Pencereli Ve anakart Ters montaj Oluyor, dolasıyla ekran kartı dik duruyor, şuan ters kasa olarak en iyisi sharkoon rev 300 aklım onda, şuan lunatic orkinos kasa ile devam
Keyif ürünü diyebiliriz. Beyaz sistemi olanlar için hoş duruyor.Agalar değermi bi beyaz renkli uzatma kablosuna, bilmediğimden soruyorum. Yoksa bunlar keyif ürünümüdür.
Keyif ürünü. Ama daha bu fiyatlara bulamazsınız orası ayrı.Agalar değermi bi beyaz renkli uzatma kablosuna, bilmediğimden soruyorum. Yoksa bunlar keyif ürünümüdür.
ya 5 ay olmus hortlatmasanıza arkadastarak gelıyormu yanında yeterınce
Tekrar indirim olmuş diye yapmış olabilirler mi ?ya 5 ay olmus hortlatmasanıza arkadas
tekrar indirim var birdahamı konu açsınlarya 5 ay olmus hortlatmasanıza arkadas
HayırRgb mi bunlar anlaymadım ?
Rgb alternatifi nedir ? Bende full siyah var sence bu renklilerden almak mantıklımı piyasa fiyatları şuan bu indirimle beraber iyi mi?Hayır