Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Lancool III alınır 3600 TL ye.p600s alınır mı ya?
Lancool III alınır 3600 TL ye.p600s alınır mı ya?
Ben bu p600s teki on panel muhabbetini sevdim. Cikarinca sesi ve performansi artiyormus. Takinca sessiz mod oluyormus falan. Oradan tavladi aslinda lancool III kesin daha mi iyi? Bir de o11 dynamic evo bence o paralara cikilmisken alinadabilir diye dusunuyorum o konuda fikrin nedir abi?Lancool III alınır 3600 TL ye.
O11 ler görüntü kasaları. Önü mesh kasalar kadar serin olmaz.Ben bu p600s teki on panel muhabbetini sevdim. Cikarinca sesi ve performansi artiyormus. Takinca sessiz mod oluyormus falan. Oradan tavladi aslinda lancool III kesin daha mi iyi? Bir de o11 dynamic evo bence o paralara cikilmisken alinadabilir diye dusunuyorum o konuda fikrin nedir abi?
p600s'e de lancool 3'ten daha iyi diyemeyiz, lancool 3'e de p600s'ten daha iyi diyemeyiz. cunku birisi tamamen airflow ve genis ic hacim odakliyken digeri ise sessizligin yaninda airflow sunmayi amaclayan, genis ic hacime sahip ve ayni zamanda cift sistem destegi olan bir kasa. yani odaklari farkli. Her iki kasa da guzel ancak su daha iyi diyemeyiz. ihtiyacina gore secim yapBen bu p600s teki on panel muhabbetini sevdim. Cikarinca sesi ve performansi artiyormus. Takinca sessiz mod oluyormus falan. Oradan tavladi aslinda lancool III kesin daha mi iyi? Bir de o11 dynamic evo bence o paralara cikilmisken alinadabilir diye dusunuyorum o konuda fikrin nedir abi?
Peki sessizlik airflow genis ic hacim benim onceligimse p600sten iyi alternatifim var mi? Bence bu arada goruntu olarak da tas gibi gorunuyor.p600s'e de lancool 3'ten daha iyi diyemeyiz, lancool 3'e de p600s'ten daha iyi diyemeyiz. cunku birisi tamamen airflow ve genis ic hacim odakliyken digeri ise sessizligin yaninda airflow sunmayi amaclayan, genis ic hacime sahip ve ayni zamanda cift sistem destegi olan bir kasa. yani odaklari farkli. Her iki kasa da guzel ancak su daha iyi diyemeyiz. ihtiyacina gore secim yap
yokPeki sessizlik airflow genis ic hacim benim onceligimse p600sten iyi alternatifim var mi?
alinir ama trde bulamazsinBu arada konuyu kirletiyorum biraz ama kusura bakmayın. Fractal torrent alınır mı sizce? Genel olarak soruyorum yani bence bütçe arttırılabilirse çok iyi gibi duruyor deneyen bilen varsa görüş sormak isterim.