Neler Yeni

Phantom Spirit RAM’e değiyor

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eray Birel
Merhabalar. Fanı montajladım ancak öndeki fan alttan RAM’lere denk geliyor ve biraz yukarıda kaldı diğer fana göre. Düzeltilebilir mi ya da böyle kullanmakta sorun var mı? Fotoğrafta arkada görünen fan.

Ekler

• IMG_2992.jpeg
    IMG_2992.jpeg
    1.7 MB · Hit: 33

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhabalar. Fanı montajladım ancak öndeki fan alttan RAM’lere denk geliyor ve biraz yukarıda kaldı diğer fana göre. Düzeltilebilir mi ya da böyle kullanmakta sorun var mı? Fotoğrafta arkada görünen fan.
evet hocam ön fan ramlere değiyor arkadaşımın sistemdede aynı durum olmuştu ön fanı ramden 1 mm falan ufak boşlukla yukarı montajlayın sorun olmaz sıkıntı teşkil etmez

Rivoxile

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Eray Birel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet hocam ön fan ramlere değiyor arkadaşımın sistemdede aynı durum olmuştu ön fanı ramden 1 mm falan ufak boşlukla yukarı montajlayın sorun olmaz sıkıntı teşkil etmez
Tamamdır hocam yapacak bir şey yok o zaman. Ben mi yapamadım diye düşündüm de başka şekilde olmuyor.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Yunus Emre Uzun
Tamamdır hocam yapacak bir şey yok o zaman. Ben mi yapamadım diye düşündüm de başka şekilde olmuyor.
evet evet soğutucu biraz fazla büyük çıktı bizde aynı durumu yaşadık :ROFLMAO:

Ysuflix

80+ Gold
sorun olmaz böyle kullan

MustafaaY

80+ Bronze
Benimde aynı fanın tekini çok az yukarı kaldırdım öyle kullanıyorum.

elemin

80+ Bronze
bende de biraz yukarıda fanın biri sorun olmuyor soğutma performansı gayet iyi.

ruaF1912

80+ Bronze
low profile ram kullanmıyorsan normal değmesi, klipsi yukarı kaldırıp kullanın, coğu kişi ramlere değiyor diye egzoz kısmına koyuyor o fanı, yapmayın, boş yere 5 derece daha sıcak çalıştırmayın sistemi.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Umut
on fanı biraz yukarı takabilirsiniz bir sıkıntı olmaz

Top Bottom