evet hocam ön fan ramlere değiyor arkadaşımın sistemdede aynı durum olmuştu ön fanı ramden 1 mm falan ufak boşlukla yukarı montajlayın sorun olmaz sıkıntı teşkil etmezMerhabalar. Fanı montajladım ancak öndeki fan alttan RAM’lere denk geliyor ve biraz yukarıda kaldı diğer fana göre. Düzeltilebilir mi ya da böyle kullanmakta sorun var mı? Fotoğrafta arkada görünen fan.
Tamamdır hocam yapacak bir şey yok o zaman. Ben mi yapamadım diye düşündüm de başka şekilde olmuyor.evet hocam ön fan ramlere değiyor arkadaşımın sistemdede aynı durum olmuştu ön fanı ramden 1 mm falan ufak boşlukla yukarı montajlayın sorun olmaz sıkıntı teşkil etmez
evet evet soğutucu biraz fazla büyük çıktı bizde aynı durumu yaşadıkTamamdır hocam yapacak bir şey yok o zaman. Ben mi yapamadım diye düşündüm de başka şekilde olmuyor.
sorun olmaz böyle kullanMerhabalar. Fanı montajladım ancak öndeki fan alttan RAM’lere denk geliyor ve biraz yukarıda kaldı diğer fana göre. Düzeltilebilir mi ya da böyle kullanmakta sorun var mı? Fotoğrafta arkada görünen fan.
on fanı biraz yukarı takabilirsiniz bir sıkıntı olmazMerhabalar. Fanı montajladım ancak öndeki fan alttan RAM’lere denk geliyor ve biraz yukarıda kaldı diğer fana göre. Düzeltilebilir mi ya da böyle kullanmakta sorun var mı? Fotoğrafta arkada görünen fan.