Gif Man
80+ Gold
Kar Yaparım Diyorsan Olur Aslında .MSI m240 var satıp pahntom sprit geçsem daha mı iyi oluyor ?
Kar Yaparım Diyorsan Olur Aslında .MSI m240 var satıp pahntom sprit geçsem daha mı iyi oluyor ?
phantom sprit bi tık daha serin çalıştırır ama aralarında çok fazla fark olacağını düşünmüyorum fiyatı güzel al dene bir zararın olmaz.MSI m240 var satıp pahntom sprit geçsem daha mı iyi oluyor ?
7 heatpipe lı dual tower ile 4 heatpipe li single tower mi kıyaslıyorsun? aga artık biraz öğrenin şu işleri ya.Hangisi daha iyi?Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Thermalright Assassin X 120 Refined SE İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sensiz sıcak fırsatlar düşünemiyorum reis, sağol.Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
IŞIĞI YANMIYOR BENİMKİNİN YAA BÖYLE İŞİN ….
Ee sonuç7 heatpipe lı dual tower ile 4 heatpipe li single tower mi kıyaslıyorsun? aga artık biraz öğrenin şu işleri ya.
attığın linkteki daha iyi attığını al.Ee sonuç
IŞIĞI YANMIYOR BENİMKİNİN YAA BÖYLE İŞİN ….
Ee sonuç
Phantom spirit yazanı al attığından kat kat iyiEe sonuç
M240 kaça gider bilmiyorum 2250 veya 2 ye satsam 500tl üste kâr olur sence mantıklı mıKar Yaparım Diyorsan Olur Aslında .
Eyvallah sağol yardımın için. Yukarıdaki şahıs gibi toksiklemediğin için teşekkür ederim.Phantom spirit yazanı al attığından kat kat iyi
Bende Bilmiyorum Hocam Ama Üstüyle Bir Zurna Yersin .M240 kaça gider bilmiyorum 2250 veya 2 ye satsam 500tl üste kâr olur sence mantıklı mı