Phantom Spiriti tek fanla kullansam nolur?

ZenG_

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 55
Arkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
Kasan nedir?

Diğer tarafa tak

kullanmamaktansa o fanı en arka tarafa takabilirsin

bende phantom diyince skin falan soruyorsun sandım :D

Tam verim alamazsın o şekilde. Ramlere değmesi sorun değil üstünden tak gitsin bir şey olmaz

Deepcool CC560
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereye acaba nasıl takabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereye acaba
Galiba bugün gelen kasanızın montajını yapıyorsunuz hocam o ilk açılış anının hissi başka birşeyde yok hayırlı olsun

Kardeşim senin hazır sistem kurulu gelmedimi

Galiba bugün gelen kasanızın montajını yapıyorsunuz hocam o ilk açılış anının hissi başka birşeyde yok hayırlı olsun
Sağolunda fanı takamadığım için daha oynama fırsatı bulamadım

fanı yukarı kaldır ramlerin üstüne sorun olmaz. tek fanlı kullanırsan 3-4 derece yükselir ısı değerleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,591
Üyeler
173,840
Son üye
Utquick
Geri