Kasan nedir?Arkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
Diğer tarafa takArkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
kullanmamaktansa o fanı en arka tarafa takabilirsinArkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
Deepcool CC560Kasan nedir?
nereye acaba nasıl takabilirim?kullanmamaktansa o fanı en arka tarafa takabilirsin
nereye acabaDiğer tarafa tak
Tam verim alamazsın o şekilde. Ramlere değmesi sorun değil üstünden tak gitsin bir şey olmazArkadaşlar soğutucu olarak Phantom Spirit aldım ama en öndeki fan RAMlerin üstüne çıkıyor çıkıncada kasa kapanmıyor. Acaba o fan olmadan kullansam nolur? Yine işini yerine getirir mi?
Galiba bugün gelen kasanızın montajını yapıyorsunuz hocam o ilk açılış anının hissi başka birşeyde yok hayırlı olsunDeepcool CC560
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereye acaba nasıl takabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereye acaba