Öneri PHILIPS 23,8" 242E2FA alınır mı?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,613
Merhaba tasarım, genel kullanım ve oyun için monitör bakıyorum da 27" olsun istiyorum vatandan fiba kredisi ile alacağız bütçem max 3500 tl lakin çokta oralara çıkmak istemiyorum ama güzel şeyler varsa 3.5k civarlarında önerirseniz sevinirim

Hocam 27 inç 2k değil 144 değil bence değmez. 2K 27 inç IPS bakabilirsin.

Hocam 27 inç 2k değil 144 değil bence değmez. 2K 27 inç IPS bakabilirsin.
hz çok önemli değil benim için ayrıca monitör baya uzakta o yüzden 2k olmaması çok fazla sorun olmaz diye düşünüyorum
hemde bütçemi çok aşıyor 2k olanlar

3K ya amazondan almıştım black friday zamanı da o yüzden dedim. 2K 144 HZ IPS LGnin ama su anda ne kadar bilmiyorum. O yüzden dedim 2K 144 bakabilirsiniz diye eğer 27 inç istiyorsanız.

3K ya amazondan almıştım black friday zamanı da o yüzden dedim. 2K 144 HZ IPS LGnin ama su anda ne kadar bilmiyorum. O yüzden dedim 2K 144 bakabilirsiniz diye eğer 27 inç istiyorsanız.
normalde o fiyatlara yine vardır elbette ben vatandan almak zorunda olduğum için 4.1 k dan aşşağısında yok

1080p madem 27 inç için az mecbur 24 bakayım bulursam atarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu buldum ve baya hoşuma gitti bu nasıldır?

1080p madem 27 inç için az mecbur 24 bakayım bulursam atarım buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu buldum ve baya hoşuma gitti bu nasıldır?
kullanıyorum.çok güzel monitör ancak o fiyatı edecek monitör değil.144 hz bulunur çok rahat o paraya

kullanıyorum.çok güzel monitör ancak o fiyatı edecek monitör değil.144 hz bulunur çok rahat o paraya
benim derdim güzel renk aslında, yoksa va panelli samsung odysey var 2k 144 hz 27 inç ama va panel işte ips olsa hemen alırdım

Geri