Neler Yeni

PHILIPS 23.8" 242V8A 4ms 75Hz Hakkında Yorumum

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Bilmiyorum maalesef. Ayarlar vs. hakkında hafta sonu gibi bir tarihte inceleme gibi bir şey yapmayı düşünüyorum. Monitörün DEFAULT ayarlarında kontrast çok fazla ve ekran çok parlak geldi bana şimdi uygun ayara getirdim.
sRGB'yi açın demişsiniz ama açınca parlaklık full oluyor, %20'ye getiriyorum tekrardan sRGB'den custom ayarlara geliyor, sRGB ekranı full parlaklıkta yapıyor, parlaklığı kısınca sRGB otomatik kapanıyor kullanıcı ayarlarına dönüyor. Ben göz sağlığınız için %20-50 arası tavsiye ederim. Ben 20'de kullanıyorum daha fazlası baş ağrısı yapıyor, renk sıcaklığı da 7500 K tavsiye ederim. Bu arada monitörün yazılımı var, Philips'in sitesinden indirebilirsin, onu kurduğun zaman tuşlara basarak ayarlamana gerek yok yazılım üzerinden daha pratik oluyor, haberin olsun.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
sRGB'yi açın demişsiniz ama açınca parlaklık full oluyor, %20'ye getiriyorum tekrardan sRGB'den custom ayarlara geliyor, sRGB ekranı full parlaklıkta yapıyor, parlaklığı kısınca sRGB otomatik kapanıyor kullanıcı ayarlarına dönüyor. Ben göz sağlığınız için %20-50 arası tavsiye ederim ben 20'de kullanıyorum daha fazlası baş ağrısı yapıyor, renk sıcaklığı da 7500 K tavsiye ederim. Bu arada monitörün yazılımı var, Philips'in sitesinden indirebilirsin, onu kurduğun zaman tuşlara basarak ayarlamana gerek yok yazılım üzerinden daha pratik oluyor, haberin olsun.
Teşekkürler hocam bilmiyordum.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
sRGB'yi açın demişsiniz ama açınca parlaklık full oluyor, %20'ye getiriyorum tekrardan sRGB'den custom ayarlara geliyor, sRGB ekranı full parlaklıkta yapıyor, parlaklığı kısınca sRGB otomatik kapanıyor kullanıcı ayarlarına dönüyor. Ben göz sağlığınız için %20-50 arası tavsiye ederim. Ben 20'de kullanıyorum daha fazlası baş ağrısı yapıyor, renk sıcaklığı da 7500 K tavsiye ederim. Bu arada monitörün yazılımı var, Philips'in sitesinden indirebilirsin, onu kurduğun zaman tuşlara basarak ayarlamana gerek yok yazılım üzerinden daha pratik oluyor, haberin olsun.
Linki varmı hocam?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Diyorum ki yavaş gelebilir
Biraz araştırırsan bunun normal insanlar tarafından fark edilmediğini anlarsın, çok iyi reflekslerin vardır, savaş uçağı kullanan bir pilot gibisindir, ya da gerçekten aşırı profesyonel bir oyuncusundur, 4 ms demek 4 milisaniye demek, yani saniyenin binde biri 0,004 saniye yapıyor, diğeri ise 0,002 saniye. Kardeş eline kronometre al ve 4.salisede ilk seferde durdur gidip 1 ms monitör alacam
Edit: Muhtemelen klavyendeki ya da dokunmatik ekranındaki gecikme sana müsade etmeyebilir :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Biraz araştırırsan bunun normal insanlar tarafından fark edilmediğini anlarsın, çok iyi reflekslerin vardır, savaş uçağı kullanan bir pilot gibisindir, ya da gerçekten aşırı profesyonel bir oyuncusundur, 4 ms demek 4 milisaniye demek, yani saniyenin binde biri 0,004 saniye yapıyor, diğeri ise 0,002 saniye. Kardeş eline kronometre al ve 4.salisede ilk seferde durdur gidip 1 ms monitör alacam
Kavga etmeyelim lütfen.

Dolar

80+ Silver
Sana kalmış fatketmiyorsan 4 MS al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kavga etmeyelim lütfen.
Kendisi başlatıyor

Top Bottom