Hayatında OLED görmemiş insanlar doluşmuş pahalı diye.
yetişemedimPhilips Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, Philips Ambilight TV OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Philips Ambilight TV fiyatı, teknik özellikleri, Philips Ambilight TV OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hemen sipariş ediyorum çok sağol düşük bütçeler için çok uygunbunu alacagimaaa
LG 86QNED91T6 85inc 218 cm 4K QNED Sihirli Kumanda Uyumlu webOS Smart TV,Uydu Al fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG 86QNED91T6 85inc 218 cm 4K QNED Sihirli Kumanda Uyumlu webOS Smart TV,Uydu Al fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bunu alirim ağabey
daha ucuz
(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Hocam bu belkide kronik sıkıntılı olarak gelme ihtimali olan ürünü alacağınıza bunu alın derimHemen sipariş ediyorum çok sağol düşük bütçeler için çok uygun
Dalga geçiyordum arkadaşın attığı televizyon 140k o yüzden düşük bütçeli diye ironi yaptım. Yine de teşekkür ederimHocam bu belkide kronik sıkıntılı olarak gelme ihtimali olan ürünü alacağınıza bunu alın derim
LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, LG OLED48C34 48inc 4K Smart Televizyon en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ama çoktan almış olabilirsiniz de, neyse