Bina 45 senelik ise nasıl bir yol izlemek mantıklı oluryoutubeda bir elektrikçi içini açıyordu bu tür akım korumalı prizlerin ve işe yaramadıklarını söylüyordu. önemli olan bina tesisatıdır ben hiç kullanmadım sorunda yaşamadım bina yeni tesisatı güzel
o tür eski binaların topraklamasında falan sorun olabiliyor ölçtürmek lazım topraklamada sorun varsa yeni topraklama çekilir. birde eve giren voltu ölçmek lazım 220v gece 240v falan baya güzel değerlerdir fazla yüksek veya dalgalı sabit değer vermezse kobloları yenilemek gerekebilir.Bina 45 senelik ise nasıl bir yol izlemek mantıklı olur
Tamamdır dostum teşekkür ederimHepsi alınır gibi duruyor da netice de pek fark yok gibi en azından USB girişi var o yönden bir tık çekiyor diğer markalarda da var lakin öyle olunca fiyat çıkıyor Philips alacağım gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips alacağım gibi çünkü 2 USB girişi var bir de Philips dersin APc aslında daha iyi fiyatı o zaman aşıyor USB olsun 6 girişli olsun dersen kalite olsun ona göre fiyat bütçen var ise APc bak
Mesaj otomatik birleştirildi: