Neler Yeni

Philips akım korumalı priz alınır mı?

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
youtubeda bir elektrikçi içini açıyordu bu tür akım korumalı prizlerin ve işe yaramadıklarını söylüyordu. önemli olan bina tesisatıdır ben hiç kullanmadım sorunda yaşamadım bina yeni tesisatı güzel

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
youtubeda bir elektrikçi içini açıyordu bu tür akım korumalı prizlerin ve işe yaramadıklarını söylüyordu. önemli olan bina tesisatıdır ben hiç kullanmadım sorunda yaşamadım bina yeni tesisatı güzel
Bina 45 senelik ise nasıl bir yol izlemek mantıklı olur

KaraSex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
kara sex
Bina 45 senelik ise nasıl bir yol izlemek mantıklı olur
o tür eski binaların topraklamasında falan sorun olabiliyor ölçtürmek lazım topraklamada sorun varsa yeni topraklama çekilir. birde eve giren voltu ölçmek lazım 220v gece 240v falan baya güzel değerlerdir fazla yüksek veya dalgalı sabit değer vermezse kobloları yenilemek gerekebilir.
multimetreyle ölçümleri yapmak en iyisi olur(topraklama + volt)
fazla elektirik kesilen bölgelerde ups daha iyi seçenek olur. elektirik buralarda az kesiliyor gerek duymuyorum tesisatta iyi

Son düzenleme:

TİTAN.

80+ Platinum
Hepsi alınır gibi duruyor da netice de pek fark yok gibi en azından USB girişi var o yönden bir tık çekiyor diğer markalarda da var lakin öyle olunca fiyat çıkıyor Philips alacağım gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Philips alacağım gibi çünkü 2 USB girişi var bir de Philips dersin APc aslında daha iyi fiyatı o zaman aşıyor USB olsun 6 girişli olsun dersen kalite olsun ona göre fiyat bütçen var ise APc bak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır dostum teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,543
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom