Neler Yeni

Çözüldü✓ Philips Evnia 24M2N3200A 23,8″ veya LG UltraGear 24GS60F-B 24 inç

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Sercan Güre
aldınız mı hocam

Alomoncy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Ege Çelikçi
aldınız mı hocam
İade onayını bekliyorum para gelsin lenovo legion alıcam hocam.Alınca buraya geri dönüş yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçen monitör aldık başka birinin monitorü geldide.

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Bekdaş
Philips Evnia 27M2N5500 var bende. Cok iyi urun. Bu serinin diger modelleri nasil bilmiyorum ama iyiyse kap derim.
hocam merhaba monitörü güle güle kullanın inşallah bende bugün evnıa nın 24 180 hz ini aldım ama kendi içindeki ayarları nasıl yaparsam daha iyi olur yardımcı olur musunuz birde monitörü fps moduna alınca oyunlarda duvar köşeleri mouse hareket ettiridiğim zamanlarda bi tuaf gözüküyor aynı şey bir sekme açıkken aşşağı yukarı yapınca yazılar kalınlaşıyor sabit olunca düzgün bi hale geliyor sebebi nedir sistem apu olduğu için hdmı ile bağlanıyorum

Efee35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
hocam merhaba monitörü güle güle kullanın inşallah bende bugün evnıa nın 24 180 hz ini aldım ama kendi içindeki ayarları nasıl yaparsam daha iyi olur yardımcı olur musunuz birde monitörü fps moduna alınca oyunlarda duvar köşeleri mouse hareket ettiridiğim zamanlarda bi tuaf gözüküyor aynı şey bir sekme açıkken aşşağı yukarı yapınca yazılar kalınlaşıyor sabit olunca düzgün bi hale geliyor sebebi nedir sistem apu olduğu için hdmı ile bağlanıyorum
Hocam aynı monitörü almayı düşünüyorum itopyada indirimde şuanda nasıl memnunmusunuz mönitörden

BrawE34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes Bekdaş
Hocam aynı monitörü almayı düşünüyorum itopyada indirimde şuanda nasıl memnunmusunuz mönitörden
kral bende hepsi buradadan 4900 e aldım sonra itopyada 4300 olduğunu fark ettim :D artık nasibimiz hepsiburadaki satıcıyaymış valla bu sabah geldi ilk defa 180h kullanıyorum ama iyi gibi bi sorun çıkmadı arkasında kulaklık asma aparatı var bu arada bilgin olsun menüsüde türkçe birçok ayar var ama tam ayarlayamadım ben ayarları hayırlısı olsun inşallah ama güzel monitör

Efee35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
kral bende hepsi buradadan 4900 e aldım sonra itopyada 4300 olduğunu fark ettim :D artık nasibimiz hepsiburadaki satıcıyaymış valla bu sabah geldi ilk defa 180h kullanıyorum ama iyi gibi bi sorun çıkmadı arkasında kulaklık asma aparatı var bu arada bilgin olsun menüsüde türkçe birçok ayar var ama tam ayarlayamadım ben ayarları hayırlısı olsun inşallah ama güzel monitör
Teşekkürler kral sistemi almadım daha onun içinde konu açtım eğer sistemlerde. Anlıyorsan sana zahmet konunun içeriğine bakarmsıın sanada hayırlı olsun güle güle kullan

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berkay Kahraman
Ben direkt HDR açtım ve HDR oyun modunda kullanıyorum. O FPS modu vesaire kullanmıyorum. Tercihe göre değişir.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berkay Kahraman
hdr modunu açmamı tavsiye eder misin
Canlı renkler güzel geliyor bana. İkinci monitör olarak VA panel bir monitör var. Onun yüzüne bakasim gelmiyor :D Oyunlarda vesaire renkler çok daha canlı güzel oluyor. Tabii tercih meselesi.

Top Bottom