Fiyati şuan 5000 alınır mı? Önerilere açığım.
27 inch full hd kotu olur hocam.Lg UltraGear 27GS65F-B 27" 1 MS 180 Hz G-Sync FHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Lg UltraGear 27GS65F-B 27www.n11.com
Fiyati çok iyi ama incelemesi olmadigindan almaya korkuyorumPivot istiyorsanız güzel model
Pivot olmasa da olur derseniz aynı cihazın normal versiyonu var 4.5k ya onu öneririm
paneli renk doğruluğu olarak çok iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Philips Evnia 24M2N3200S/00 Monitör
Philips Evnia 24M2N3200S/00 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
2 arkadaşa aldırdım daha gelmedi gelirse görüşleri iletirim27 inch full hd kotu olur hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyati çok iyi ama incelemesi olmadigindan almaya korkuyorum
Tamamdir hocam bir kisiden renkleri kotu diye duydum ama bilemiyorum.2 arkadaşa aldırdım daha gelmedi gelirse görüşleri iletirim
Geldi mi hocam nasil monitor?2 arkadaşa aldırdım daha gelmedi gelirse görüşleri iletirim
Fotoğraflarını gördüm arkadaşlar da beğendi bence iyi fiyatını hak ederGeldi mi hocam nasil monitor?
Nerden aldılar hocam? Birde fotoğrafları atabilme şansınız var mı?Fotoğraflarını gördüm arkadaşlar da beğendi bence iyi fiyatını hak eder
Şu an tek satıcı var zaten aptek teknolojiNerden aldılar hocam? Birde fotoğrafları atabilme şansınız var mı?
Onlar aptek teknolojiden mi aldilar?Şu an tek satıcı var zaten aptek teknoloji
Fotoğrafları atamam maalesef