Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3200A 4999TL (HOPARLÖR+PİVOT)

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yağız DERELİ
Dehşet bir indirim diyemem ama 2 ay önce ki fiyatlarına döndü o da itopyanın portal indirimden kaynaklı daha bu fiyatlara düşüceğini sanmıyorum piyasa da muadili olarak daha ucuza yok zaten 400tl fazlasına lenovo modeli var linkini bırakıcam al derseniz alıcam şahsen bu ürünü şimdi ekstra olarak 2k oyun oynicak durumda değilim daha çok dizi film izleme müzik dinleme ve iş odaklı kullanıcam ne diyorsunuz alayım mı sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu da en yakın fiyat bandında olan 3 monitörün karşılaştırması

ve itopya dan ben msi ın bir modelini satın aldım ölü pikseli yoktu iade falan uğraşmadım ölü piksel olunca yaklaşımları nasıl oluyor sıkıntı oluyor mu iade de falan hp de falan olmuyormuş mesela
- Hocam kullandığım ürün olduğu için demiyorum ama bu ürünlerde şahsen Lenovo tercih ederdim. Aralarındaki en yüksek ekran parlaklığı 400nit ile lenovo'da. Ayrıca çok fark yaratmasa da hoparlör gücü 2x3W, diğerleri 2x2w. Displayport 1.4 sadece lenovo modelinde destekliyor, diğerleri 1.2. Bir de usb çoğaltıcı olarak kullanılabiliyor 4x usb 3.2 Gen1 girişi var. Philips'in tek artısını gördüm o da sRGB değeri daha yüksek. Ha bir de lenovo'da Freesync premium var. DP ile bağlarsanız G-sync uyumu da var (modülsüz).
- Bir de 180Hz yazdıklarına bakmayın. Bu monitörlerin çoğu 180Hz kullanımı kısıtlı sürelerde müsaade ediyor. Overclock gibi yani, siz 165Hz gibi kabul edin.
- Detaylara bakmak isterseniz şu siteden bakmanızı öneririm: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5c202efd74

Son düzenleme:

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Süleyman Bekar
- Hocam kullandığım ürün olduğu için demiyorum ama bu ürünlerde şahsen Lenovo tercih ederdim. Aralarındaki en yüksek ekran parlaklığı 400nit ile lenovo'da. Ayrıca çok fark yaratmasa da hoparlör gücü 2x3W, diğerleri 2x2w. Displayport 1.4 sadece lenovo modelinde destekliyor, diğerleri 1.2. Bir de usb çoğaltıcı olarak kullanılabiliyor 4x usb 3.2 Gen1 girişi var. Philips'in tek artısını gördüm o da sRGB değeri daha yüksek. Ha bir de lenovo'da Freesync premium var. DP ile bağlarsanız G-sync uyumu da var (modülsüz).
- Bir de 180Hz yazdıklarına bakmayın. Bu monitörlerin çoğu 180Hz kullanımı kısıtlı sürelerde müsaade ediyor. Overclock gibi yani, siz 165Hz gibi kabul edin.
- Detaylara bakmak isterseniz şu siteden bakmanızı öneririm: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/5c202efd74
dp da 1.2 ile 1.4 arasında ki farklar nelerdir

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yağız DERELİ
dp da 1.2 ile 1.4 arasında ki farklar nelerdir
Google benden daha iyi cevaplar diye düşünüyorum ama şunu atayım :D
DP14support.jpg

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Süleyman Bekar

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yağız DERELİ
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan Melih
HDR10 bir monitörde olmalı mı sizce bir farkı olurmu diğerleriyle?

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Süleyman Bekar
Yani şu dönemde minimum 2k almak daha mantıklı gibi. Bende de 4060 var ve 2k fazla geleceği için 1080p tercih etmiştim. Tercihimden memnun kaldım.
ben diyelim 2k oyun oynamicam dizi film izlemek için 2k monitör alınır mı 1080 le arasında fark varmı goruntu olarak 27 inç de

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Talat
ne olursa olsun bidakine ayagı kücük kısa bir monitör alacagım..

HDR10 bir monitörde olmalı mı sizce bir farkı olurmu diğerleriyle?
DEGER fark yaratıyor Asusda denedim LG de denedim samsung da denedim Aoc da denedim Benq da denedim ama bazılarında HDR oyun modu yok HDR oyun modu aldınızmı başka monitöre bakasın gelmıyor..

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Süleyman Bekar
ne olursa olsun bidakine ayagı kücük kısa bir monitör alacagım..

DEGER fark yaratıyor Asusda denedim LG de denedim samsung da denedim Aoc da denedim Benq da denedim ama bazılarında HDR oyun modu yok HDR oyun modu aldınızmı başka monitöre bakasın gelmıyor..
monitör seçmek karı seçmekten zor

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yağız DERELİ
ben diyelim 2k oyun oynamicam dizi film izlemek için 2k monitör alınır mı 1080 le arasında fark varmı goruntu olarak 27 inç de
Tabii fark olur. Piksel yoğunluğu artıyor. Soldaki 27 inç 1080p, sağdaki 27 inç 2k. (ppi = pixel per inch)
Screenshot_1.png

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Süleyman Bekar
Tabii fark olur. Piksel yoğunluğu artıyor. Soldaki 27 inç 1080p, sağdaki 27 inç 2k. (ppi = pixel per inch)
Alıntıyı görüntüle
tam anlamak adına soruyorum görüntüler daha net daha tatlı mı olur yani

Alıntıyı görüntüle
2k oyun oynamicaksam film dizi izliyorsam bile 2k daha bir görsel zevk mi verir

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Yağız DERELİ
tam anlamak adına soruyorum görüntüler daha net daha tatlı mı olur yani

2k oyun oynamicaksam film dizi izliyorsam bile 2k daha bir görsel zevk mi verir
İzlediğiniz içerik 1440p olursa evet daha net görüntü alırsınız. Ama monitör 2k iken 1080p video izlerseniz pek fark olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,829
Üyeler
165,080
Son üye
BgR1
Top Bottom