❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27M2N3800A 13999TL

Sakın hayatınızın hatasını yapıp itopyadan monitör almayın. Ölü piksel kusur vs çıkınca iadede sorun çıkarıyorlar. THH sonucunu bekliyorum 6 aydır.
Geçmiş olsun hocam, aklımda bu soru vardı cevaplamış gibi oldun. Sizinkin de ne sorun çıktı da iade ettiniz

27 inçte fhd 320hz çok anlamsız.

Geçmiş olsun hocam, aklımda bu soru vardı cevaplamış gibi oldun. Sizinkin de ne sorun çıktı da iade ettiniz
Aocun en üst serisi AGON PRO model bir monitör aldım monitörde 3 adet ölü pixel ve çerçeve açıklığı vardı. Sitelerinde iade butonu bulunmuyor kendilerine mail ile ulaştım sadece ups kargo ile çalışıyorlar onun her ilçede şubesi yok zaten iade almayacaklarını servise göndereceklerini 25 gün sürebileceğini söylediler. Bu kabul edilebilir bir durum değil. Binlerce lira verip hem monitörsüz kalıp hem param gasp edilecek. 7 gün falan olsa hadi neyse. Ellerine ulaşacak servise gidecek serviste normal derse geri kargolayacaklar şaka gibi. Koşulsuz şartsız iade hakkım olmasına rağmen ayıplı ürünle ilgili işi zorlaştırdılar. Hepsiburada olsun amazon olsun iadede sorun çıkarmıyor geçmiş deneyimlerime göre. Bende fiyat daha uygun diye güvenilir diye aldım ama tam bir fiyasko. Misliyle değişim talep ettim fiyat artışından etkilenmemek adına THH'den, stokta kalmamış benim monitör bakalım napacaklar sonuçlanınca olmadı icraya vereceğim.

Anlamsız diyenler 1440p ile 4k bir mi? 4k kalitesi tartışmaya açık değil şahsen, hz önemliyse zaten 1440p alın bu monitör ile 4k da 300 fps alacak kartınız varsa çoğu oyunda ki yok 160hz gayet yeterli, 5070ti, 5080, 5090, 4080, 4090 gibi ekran kartı olanın alabileceği bir monitör.

nasıl anlamsız? sen cs gibi oyunlarıda 2-4k da oynuyorsun sanırım :D monitörün kağıt üstündeki özelliklerine göre fiyatı güzel
Olayı çok yanlış anlamışsın sen. Amaç 1080p oynamak değil,24 inçte 1080p oynamak. Tüm olay 24 inçin ideal çözünürlüğünün 1080p olması ve 24 inçte en sağ ve en solu kafanı çevirmeden tek karede görebilmen.

Olayı çok yanlış anlamışsın sen. Amaç 1080p oynamak değil,24 inçte 1080p oynamak. Tüm olay 24 inçin ideal çözünürlüğünün 1080p olması ve 24 inçte en sağ ve en solu kafanı çevirmeden tek karede görebilmen.
5 cm geriye koy monitörü 27 inçte de görürsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,247
Üyeler
190,715
Son üye
zambakçiçeği
Geri