Hocam özellikle hangisini önerirsiniz MSI g2724 ile başlayanı mi yoksa bu Philips'imi TESTER olmak istemiyorum bu monitörde incehesaptan alacağım iade olayını uzatabilirler o yüzden kararsız kaldım.Ne kadar ısındığını bilmiyorum ama büyük ve yüksek nit ekranın belli bir miktar ısınması gayet doğal. Hele de sıcak iklimde. LCD'ler OLED gibi ısıya karşı hassas da değil. Aşırı miktarda ısınma varsa ancak bir sorun olur ama çok düşük ihtimal veriyorum. Olsa bile arkadaşa sorunlu bir ürün gelmiş olma ihtimali çok yüksek.
OLED'ler ve az bir miktar monitör dışında hepsinin benzer camı kullanıyor. Hiç monitör çizmeyi denemedim Monitöre maksimum temasım temizlemek için mikrofiber bez sürmek. Monitör ekranı ellememeniz gereken bir şey zaten çizilmeyi niye dert edesiniz ki?
Sallanma büyük sıkıntı olabilir ama sallanma masadan mı kaynaklı monitörden mi tespit etmek lazım. Belli bir miktar sallanma da normaldir. Ama en ufak dokunuşta masadan bağımsız sallanıyorsa önermem. Şu an alan başka insanların deneyimini paylaşması dışında bunu öğrenme imkanım da yok tabii.
@oguuzysr Nasıl hocam sizinki sallanıyor mu?
Samsung Odyssey G6 G65B ya da MSI MAG274QRF-QD.
Samsung'da scanline problemi olabiliyor. Sorun garanti kapsamında. Olursa garantiye gönderirim biraz uğraşmak dert değil diyorsanız kesinlikle G6 G65B öneririm. Yeni nesil ultra fast VA'lardan. O fiyattaki hiçbir IPS rakibi değil.
Ama ille de IPS olacaksa MSI.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim bütçem 9 bin eski monitörümün fiyatı yani fiyat pekte önemli değil diyebilirim, 8.5k şuan MSI g2724qpf E2 eğer derseniz bu daha iyi bunu alabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Fantastiktürk hocam siz 240hz 1080p bir monitör önerebilir misiniz xg2431 vardı bende sıkıntılı çıktı pek beğenmedim iade ettim onun dışında güzle bir monitör önerir misiniz hem hikaye oyunlari hem de FPS oyunları için güzel görüntüsü parlaklığı olan bir monitör istiyorum.
Son düzenleme: