8800 TL Philips evnia 27m2n5500 bu fiyata alınır mı yoksa ucuzlamasi ni beklemeli yada diğer monitörlere mi göz atmalı
Ben q27g4x alicaktim ama fiyatı çok yükseldi şuanda
Ben q27g4x alicaktim ama fiyatı çok yükseldi şuanda
Siz kaça aldınız suanki fiyata almayi düşünüyorumEvet. Şu an kullanıyorum memnunum. Varsa sorun sorabilirsin.
Bende bu fiyat civarlarında almıştım tam hatırlamıyorum. Geceleyin göz görmüyor. Ayrıca bende hikayeli oyun oynuyorum ve görüntüsü mükemmel. Ölü piksel, ghosting falan çıkmadı zaten fabrika çıkışında test yapılıp kullanıcıya öyle gönderiliyor. Kutunun içinden falan test sonuç kağıdı çıkıyor.Siz kaça aldınız suanki fiyata almayi düşünüyorum
Ayrıca geceleyin karanlıkta göz yorar mı
Birde monitörde hikayeli oyunlar için görüşünüz nedir ben çok FPS oyuncusu değilim hocam, teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanınBende bu fiyat civarlarında almıştım tam hatırlamıyorum. Geceleyin göz görmüyor. Ayrıca bende hikayeli oyun oynuyorum ve görüntüsü mükemmel. Ölü piksel, ghosting falan çıkmadı zaten fabrika çıkışında test yapılıp kullanıcıya öyle gönderiliyor. Kutunun içinden falan test sonuç kağıdı çıkıyor.
Hayır sağolhttps://www.a101.com.tr/elektronik/thull-tg-uwqhd34c-180-34-gaming-monitor_p-26055222
Biraz değişiklik yapmaya ne dersin3 taksit imkanı var.
o 10k nın altına şuan yok diye biliyorumMSI G274QPF E2 modelinede bakın derim.