Neler Yeni

Philips evnia 27m2n5500 8799tl ye alınır mı

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Aykut
Evet. Şu an kullanıyorum memnunum. Varsa sorun sorabilirsin.

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şakir Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet. Şu an kullanıyorum memnunum. Varsa sorun sorabilirsin.
Siz kaça aldınız suanki fiyata almayi düşünüyorum
Ayrıca geceleyin karanlıkta göz yorar mı
Birde monitörde hikayeli oyunlar için görüşünüz nedir ben çok FPS oyuncusu değilim hocam, teşekkür ederim

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Aykut
Siz kaça aldınız suanki fiyata almayi düşünüyorum
Ayrıca geceleyin karanlıkta göz yorar mı
Birde monitörde hikayeli oyunlar için görüşünüz nedir ben çok FPS oyuncusu değilim hocam, teşekkür ederim
Bende bu fiyat civarlarında almıştım tam hatırlamıyorum. Geceleyin göz görmüyor. Ayrıca bende hikayeli oyun oynuyorum ve görüntüsü mükemmel. Ölü piksel, ghosting falan çıkmadı zaten fabrika çıkışında test yapılıp kullanıcıya öyle gönderiliyor. Kutunun içinden falan test sonuç kağıdı çıkıyor.

Şak Emin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Şakir Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende bu fiyat civarlarında almıştım tam hatırlamıyorum. Geceleyin göz görmüyor. Ayrıca bende hikayeli oyun oynuyorum ve görüntüsü mükemmel. Ölü piksel, ghosting falan çıkmadı zaten fabrika çıkışında test yapılıp kullanıcıya öyle gönderiliyor. Kutunun içinden falan test sonuç kağıdı çıkıyor.
Teşekkür ederim hocam iyi günlerde kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Fantastiktürk hocam fiyat akakçede son 1 ayda biraz yükselmiş şuan alınır mı

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
Qwerty1029384756
MSI G274QPF E2 modelinede bakın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
bu monitör birçok msı dan asus dan daha kaliteli.o fiyata bedava philips.asusun pahalı üst seviye monitörlerindeki uelmb si bu monitörde 0.5 ms smart mbr olarak karşımıza çıkıyor.denemelerime dayanarak asustaki gibi 120 hz sabitlerseniz zerre kadar bulanıklılık vs kalmıyor sitesinde vaaadeettiği gibi.buna war thunder cs2 gibi online oyunlarda dahil.yalnız 20 lvl de epey aydınlığı kısıyor.ben 15 lvl de kullnmanızı tavsiye ederim.yaklaşık 2ms civarına düşürüyor tepkiyi sanırım.aydınlığı da çok kısmıyor. bunun için shadow boost teknolojisi getirmişler level 2 de fena değil ancak normal ayarlarındaki canlı süper renkl tadını vermiyor.renk kalitesi ayarlarına bağlı olarak harika.gerçekçi daha tatlı renk tonları için 6500k, rts ayarlarını tavsiye ederim. aradaki farkları şöyle örnekleyebilirim: örneğin bir film izliyorsun.2 monitör var elinde.adamın üstündeki tişörttün renkleri biri pazardan aldığın ucuz soluk renkli, diğeri kaliteli mağazadan aldığın canlı kaliteli kumaş renklerinde. kırmızıyı olsun maviyi olsun çok kaliteli gösteriyor gerçekten. tabiiki bu kullandığım kadarıyla konuşayım: %132 sRGB oranlı aoc panel renk kalitesi kadar değil.ama canlılık olsun renk tonlamaları olsun harika. bunu filmlerde adamın giydiği kazak gömlek vs. de bile gissedebiliyorsun. çok gerçekçi ve tatlı.ben aralık 2024 te; 5750 TLden almıştım çok memnunum.bir inceleme videosu var.onu bulursan mbr lvl_=0 da bile bulanıklık olmadan 180 hz de açlıştırmış adam.renk kaybı ve ışık kaybı olmadan.12k fiyata da alınır.ama 10k nın altında bulursan kaçırma.tavsiyemdir.çok övülen lenovo R25i ye 20 basar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,068,240
Üyeler
169,694
Son üye
Glxprime7
Top Bottom