🔥İndirim 🔥Philips HD7462/20 Filtre Kahve Makinesi ( 1.799 TL )🔥

Ranforth

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
70
Yılların eskitemediği En Popüler Filtre Kahve Makinesi 1.799 TL

https://amzn.eu/d/9MFFByI

1762942480378.webp

Bunun yerine şunu öneririm

A101de 1399tl kesinlikle piyasadaki filtre kahve makinelerinden daha iyi
Celik filtresi de var kagit kullanmak istemezseniz. Kendim kullanıyorum başarılı
ilk defa alacaklar için o kadar mı hocam ya. aradaki fark önemsiz uzun kullanım satış sonrası destek falan önemli. Lezzet zaten önemli.

ilk defa alacaklar için o kadar mı hocam ya. aradaki fark önemsiz uzun kullanım satış sonrası destek falan önemli. Lezzet zaten önemli.
Eeee kardesim ne dedin sen simdi? Aldın kullandın mı da konuşuyorsun? Ürün gayet kaliteli. Kahveyi de güzel yapıyor. Garantisi vs de var. Lezzeti ne ? Philips lezzetli yapıyor da benim paylastigim lezzetsiz mi yapıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak bir de philipste olmayıp benim paylastigim urunde olan bir ton ozellik var. Philipste dandik filtre kahve makinelerinde oldugu gibi bir acma kapama tusu var o kadar. Bir de benim paylastigim urunun ozelliklerine git bi bak bakalım neler var.

Son düzenleme:
Eeee kardesim ne dedin sen simdi? Aldın kullandın mı da konuşuyorsun? Ürün gayet kaliteli. Kahveyi de güzel yapıyor. Garantisi vs de var. Lezzeti ne ? Philips lezzetli yapıyor da benim paylastigim lezzetsiz mi yapıyor?

Ekstra olarak bir de philipste olmayıp benim paylastigim urunde olan bir ton ozellik var. Philipste dandik filtre kahve makinelerinde oldugu gibi bir acma kapama tusu var o kadar. Bir de benim paylastigim urunun ozelliklerine git bi bak bakalım neler var.
hocam çok yanlış anladınız beni :D aradaki fiyat farkı önemsiz benim için ancak lezzet özellikler açısından yorumunuz nedir demek istemiştim.

hocam çok yanlış anladınız beni :D aradaki fiyat farkı önemsiz benim için ancak lezzet özellikler açısından yorumunuz nedir demek istemiştim.
ben hiçbir makineyi alıp kullanmadım ilk defa alacaklar için açısından* yorumunuzu merak etmiştim

ben hiçbir makineyi alıp kullanmadım ilk defa alacaklar için açısından* yorumunuzu merak etmiştim
Valla kafamı karıştırdın kardeşim 😅

İlk defa alacak olanlar için felan kesinlikle tavsiye ederim. İcine kahveyi koyuyosun kac kisilik olmasini istedigini felan seçiyorsun yapıyor otomatik kapanıyor sesli uyarı veriyor mesela. Sonra iste zaman ayari vs var icine malzemeni aksamdan koyup sabah saatine ayarlayıp sabah sana kahveni hazır yapıp icecegin saate kadar sıcak tutabiliyor. Demleme unitesinde suyun geldigi kısım tek bir delikten degil şofben gibi bütün deliklerden geliyor bu sayede icine koydugun tum kahve ıslanıyor ve gayet aromalı guzel bir kahve iciyosun.

İstersen kisi ayarı ayarlamadan da sadece on off tusuyla da kullanabiliyosun icindeki tum suyu kullanıp kahveyi yapıyor sonra sen kapatana kadar sıcak tutuyor. Kahveyi yapinca da yine sesli uyarı veriyor.

Plastiği gayet kaliteli. Plastik kokusu felan hic almadım ilk kullanmamdan beri. Celik filtresi de güzel.

Çabuk ısınıyor

Ekler

• 1000111409.webp
    1000111409.webp
    1.5 MB · Hit: 26
  • 1000111410.webp
    1000111410.webp
    1.8 MB · Hit: 23
  • 1000111411.webp
    1000111411.webp
    1.5 MB · Hit: 22
  • 1000111412.webp
    1000111412.webp