Bütçe max bu alınır mı tech saticisi iade konusunda sorun çıkarır mi
Bu fiyata daha iyisi varsa atar mısınİdare Eder
Güzel monitör seçmişsiniz, alınır.
Dostum bu VA panel ve tek artısı hoparlörü olması, bunun için de VA panel alınmaz.ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda kullanıyorum Fiyat Performans
Heh bunu kullanan biri ariyordum gaming gen den mi aldın nasıl kalite ve ölü pixel test?ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Şuanda kullanıyorum Fiyat Performans
Marka sıkıntısı var gamebooster aldim ölü pixel cikti iade ettimGAMEON 24" GOPS24180IPS 0.5ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Gaming Monitör
GAMEON 24" GOPS24180IPS 0.5ms 180Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GameOn markasını bilmiyorum ama bir araştırdıktan sonra markada sıkıntı yoksa alınabilir.
Bunun saticisi amazon mu
Ölü piksel en üst seviye monitörlerde de çıkıyor üstelik belli bir sayının altındaysa iade bile almıyorlar.Marka sıkıntısı var gamebooster aldim ölü pixel cikti iade ettim
arkadaşın attığı daha iyimiş hocamHeh bunu kullanan biri ariyordum gaming gen den mi aldın nasıl kalite ve ölü pixel test?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marka sıkıntısı var gamebooster aldim ölü pixel cikti iade ettim
Bunun saticisi amazon mu
https://www.amazon.com.tr/dp/B084BJ5PZH?m=A1UNQM1SR2CHM bunu alın istersenizHeh bunu kullanan biri ariyordum gaming gen den mi aldın nasıl kalite ve ölü pixel test?
Marka sıkıntısı var gamebooster aldim ölü pixel cikti iade ettim
Bunun saticisi amazon mu