Emektar PC
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 810
ula 1 ay olmadı alalı 1999a almıştım okula. zarardayız 

Valla kardeşim bende philipssin latte go'lu tam otomatik kahve makinesi de var. Ama filtre kahveyi french pressle yapıyorum. Kahve kahvedir çok da fark yok aralarındav60 falan önersen dahi neyse diyeceğim de bir mi hocam şu iki kahve
V60 da güzel görünüyor denemedim.v60 falan önersen dahi neyse diyeceğim de bir mi hocam şu iki kahve
dripper kullanValla kardeşim bende philipssin latte go'lu tam otomatik kahve makinesi de var. Ama filtre kahveyi french pressle yapıyorum. Kahve kahvedir çok da fark yok aralarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
V60 da güzel görünüyor denemedim.
Zamanlayıcı olması en büyük fark biz okulda kullanıyoruz saatini ayarlıyorum teneffüste kahve hazır oluyor.
şunu 1 ay önce 1600₺'ye almıştım. bu kahve makineleri arasında metal, dijital gösterge olması dışındı tıpa tıp aynı fakat almışken bunu alsaymışım.
bence de en mantıklısı bu cam olursa ocağa da konup daha sıcak içilebiliyorİçi felan plastik dolu bunların. En güzeli alın bir tane cam french press metal süzgeçli demleyin için. En sağlıklısı en güzeli bence bu. Kendim de öyle yapıyorum.
Borosiklat cam mı oyle bir ismi vardı. O da mantıklı. Bu bendeki normal cam ocaga koyarsam kırılırbence de en mantıklısı bu cam olursa ocağa da konup daha sıcak içilebiliyor
dikkat etmek lazım o zmanBorosiklat cam mı oyle bir ismi vardı. O da mantıklı. Bu bendeki normal cam ocaga koyarsam kırılır![]()