Neler Yeni

Philips Momentum SPK8605 G605 Rainbow Mekanik Gaming Klavye 199 tl

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal

arisaka

80+ Bronze
Geçenlerde 250 TL ye satılırken 200 olsa kesin alırım diyordum ama vazgeçtim. Gece sessizliğinde elimde ki 9.nesil xbox kontrolcüsü bile ses yaparken bunu hayal dahi edemiyorum.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,712
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Mavi switch diye biliyorum ürünü başkada bir bilgim yok

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
200 liraya bulabileceğin en iyi F/P ürünü diyebilirim.
Hayırlı olsun

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

da34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
da
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye dostlar itop ya da kargo ile 208 TL ye geliyor baktım cimri den 350 TL den başlıyor fiyatlar. Tipi de güzel diye aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Ürün hakkında bilgisi olan var mı?
https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ en son 151 adet kalmıştı
Red Switch olsaydı kesinlikle alırdım ben de düşündüm almayı ama blue switch kullanmıyorum

Efe Alper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Efe Talha Alper
Ben perşembe almıştım yarın gelecek şuan kargoda. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çünkü baya ucuz.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben perşembe almıştım yarın gelecek şuan kargoda. İnşallah bir sorun çıkmaz. Çünkü baya ucuz.
İnşallah çıkmaz hocam. Görüntüsü çok hoşuma gitti. Cimri fiyatını da görünce hemen aldım kaçmaz diye.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye dostlar itop ya da kargo ile 208 TL ye geliyor baktım cimri den 350 TL den başlıyor fiyatlar. Tipi de güzel diye aldım. İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum. Ürün hakkında bilgisi olan var mı?
https://www.itopya.com/philips-momentum-spk8605-cyan-switch-turkce-rainbow-mekanik-gaming-klavye/ en son 151 adet kalmıştı
bende SPK8401B G401 modeli var ses tekerliği ve bilek desteği olmayan modeli. Ben şuanda gayet memnunum. 150 TL'ye aldım. almamış olsaydım bu modeli 200 tl ye kaçırmazdım.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Aldım teşekkürler, klavye arıyordum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Hakan sert
Aynısı bende var. 7 aydır kullanıyorum herhangi bir bozulma vs. olmadı fakat ingilizce klavye olduğundan bazı harfler rainbow değil yani ışığı yanmıyor( hocam üstteki sayılar ile kullandığımız şekiller vs. yanıyor fakat türkçe klavyeye uygun olsun diye boyamışlar sayıların yanındaki şekil kısayollarını ve orijinal haline de getiremiyorsunuz çünkü yazılım desteği yok.)
başta sinir bozucuydu fakat sonradan alıştım. Bir de eğer ilk defa mavi switche geçiyosanız gerçekten çok sesli olduğunu düşüneceksiniz ama alışıyorsun bir müddet sonra :). Unutmadan, küçük enter olayına hâlâ alışamadım.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Gökhan Topal
Aynısı bende var. 7 aydır kullanıyorum herhangi bir bozulma vs. olmadı fakat ingilizce klavye olduğundan bazı harfler rainbow değil yani ışığı yanmıyor( hocam üstteki sayılar ile kullandığımız şekiller vs. yanıyor fakat türkçe klavyeye uygun olsun diye boyamışlar sayıların yanındaki şekil kısayollarını ve orijinal haline de getiremiyorsunuz çünkü yazılım desteği yok.)
başta sinir bozucuydu fakat sonradan alıştım. Bir de eğer ilk defa mavi switche geçiyosanız gerçekten çok sesli olduğunu düşüneceksiniz ama alışıyorsun bir müddet sonra :). Unutmadan, küçük enter olayına hâlâ alışamadım.
yorum için teşekkürler hocam. aslında beni rahatsız etmez ama aşırı sesli diyorlar. hanım her bir tuş sesini duyunca rahatsız olabilir. sorma küçük enter olmasa iyiymiş. ben laptopta oyun oynarken ve yazı yazmak için aldım. sabit duruyor zaten. laptop u amazondan almıştım klavye ingilizce. on parmak yazsam da özel karakterlerin yerini ezbere bilmiyorum. Bu da sonradan çevrilmiş ama en azından yerleri belli. Işıl ışık iyi görünüyor. Hiç ihtiyacım olmamasına rağmen yine philipsin yine itopya da oyun faresi 50 tl ye düşmüş. gittim sırf ucuz diye onu da aldım :D kargo pahalıya gelmemiş olsun diye yanına 30 tl ye düşmüş usb 3.2 usb bellek de aldım 30 tl ye :D usb bellekler bile uçmuş gördüğüm kadarıyla dursun köşede dedim. itopya coşmuş ama stoklar hemen tükenmeyince insan da acaba yanlış mı yaptım diyor işin doğrusu.

Top Bottom