Philips oyuncu mouse alınır mı?

Mehmet10

80+
Reaksiyon skoru
1
100 TL bütçem var daha fazla çıkamam Philips Spk9414 bu mouse alınır mı. Sensör kalitesi felen iyi mi. Gamepower bane mi yoksa bu mu?

Philips bilmiyorum ama gamepower bane önermem bazılarında sıkıntı çıkabiliyor.
100 TL bütçem var daha fazla çıkamam Philips Spk9414 bu mouse alınır mı. Sensör kalitesi felen iyi mi. Gamepower bane mi yoksa bu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mouse bir arkadaşım kullanıyor sıkıntı yaşamadı ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Philips bilmiyorum ama gamepower bane önermem bazılarında sıkıntı çıkabiliyor.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu mouse bir arkadaşım kullanıyor sıkıntı yaşamadı ama iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Evet bunu alacaktım ama son anda klavye olarak logitech g213 alınca siyah bir mouse almak istedim smx r44 ün siyah modelleri çok pahalı :D

Smx-r44

Keşke almasaydın logitech g213 iyi bir klavye ama bence o kadar parayı hak etmiyor.
Aslında rampage, gamepower, gibi markaları sevmediğim için bu klavyeye yöneldim bir az da marka güvencesi var tabi ileride g102 alırsam takım olur diye aldım bir de bilek desteğinin uzun olması benim için çok önemliydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,620
Üyeler
188,289
Son üye
mars4434
Geri