Mükemmel klavye tuş hissiyatı gerçekten süper bilek desteği çıkarıp takabilirsin bence en büyük eksikliği wasd tuşları siliniyor umrumda olmaz diyorsan al gerçekten süper klavye
Mükemmel klavye tuş hissiyatı gerçekten süper bilek desteği çıkarıp takabilirsin bence en büyük eksikliği wasd tuşları siliniyor umrumda olmaz diyorsan al gerçekten süper klavye
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Rainbow bir aydınlatmaya sahip. Çok parlak olmasa da tatmin edecek derecede.
CYAN Switch kullanılmakta.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Klavye fabrikasyon olarak Türkçe tuş dizilimine sahip değil. Sonradan basma ve silinecek gibi duruyor açıkçası.
Küçük Enter bulunuyor.
Alıntıyı görüntüle ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bildirim Tuşları:
Sağ üstte olmasına alışkın bir toplumuz fakat bu sefer ok tuşlarının yanında yer alıyor. Alıntıyı görüntüle ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Altın kaplama kullanmamışlar. Kablosu örgü değil.
Alıntıyı görüntüle
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ses Testi:
(-)Eksileri;
Altındaki kaymaz pedler hiç bir halta yaramıyor, klavye en ufak harekette kayıyor.
Tamamen plastik bir gövdeye sahip. Gamepower Ogre modelinin yanında malzeme kalitesi biraz kötü geldi.
Rainbow aydınlatmaya sahip. Renk modlarının çeşitlerini beğenmedim.
Kablosu örgü yapıda değil tamamen plastik, bu durum sıkıntı yaratabilir ilerleyen zamanlarda.
Altın kaplama uç mevcut değil, ne kadar önemli bilmem fakat eklemek istedim.
(+)Artıları;
Fiyatı çok uygun bu fiyatta marka ve mekanik klavye bulmak hatta markayı geçtim mekanik klavye bulmak bile çok zor.
Şaşırtıcı fakat yay çınlama sesi sıfır, ilerleyen zamanlarda çıkarsa ekleyeceğim.
Renk modlarını beğenmemiş olsam da her bölüme ayrı bir renk atamışlar yani tek renk değil. Oldukça hoş duruyor.
Basım hissiyatı Outemu blue switch'e göre daha yumuşak. Tok bir sesi var, benim hoşuma gitti.
Biraz kısa oldu fakat umarım yaralı bir inceleme olmuştur. Teşekkürler
Bu fiyata kesinlikle değer. 250 liraya düzgün bir mekanik klavye bile bulunmazken ses tekerlekli ve manyetik bilek destekli klavye bulmuşsun, yapıştır
Outemu blue switch'e göre bir tık daha sessiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyan switch yeşil ve mavi arasında bir switch fakat bu klavyede switch markası olarak cyan belirtilmiş.
Bu fiyata kesinlikle değer. 250 liraya düzgün bir mekanik klavye bile bulunmazken ses tekerlekli ve manyetik bilek destekli klavye bulmuşsun, yapıştır
Outemu blue switch'e göre bir tık daha sessiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyan switch yeşil ve mavi arasında bir switch fakat bu klavyede switch markası olarak cyan belirtilmiş.
Phillips'in G264 klavyesini almıştım. Şoktan 80 TL'ye aldıydım sanırım. Laptop klavyesine alışık olduğum için beni o kadar mutlu etti ki anlatamam.. Phillips abi sonuçta yapıyor ya.. Güzel konu bu arada