Bu fiyata kesinlikle değer. 250 liraya düzgün bir mekanik klavye bile bulunmazken ses tekerlekli ve manyetik bilek destekli klavye bulmuşsun, yapıştırBende bu modeli almak istiyorum sizce nasıldır alınır mı?Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Philips Momentum SPK8605 G605 Cyan Switch Türkçe Rainbow Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile SPK8605 ITOPYA'da.www.itopya.com
Birde switchleri çok seslimidir.
Cyan switch yeşil ve mavi arasında bir switch fakat bu klavyede switch markası olarak cyan belirtilmiş.İnternette cyan switch diyerek blue gönderiyorlar diyorlardı.
Teşekkür ederim, ben hep red switch düşünüyordum sessiz olsun diye ama bu fiyatta red switch imkansız gibi bir şey. Bu klavyeyi alsam yan odada olan annemler rahatsız olurmu acaba?Bu fiyata kesinlikle değer. 250 liraya düzgün bir mekanik klavye bile bulunmazken ses tekerlekli ve manyetik bilek destekli klavye bulmuşsun, yapıştır
Outemu blue switch'e göre bir tık daha sessiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyan switch yeşil ve mavi arasında bir switch fakat bu klavyede switch markası olarak cyan belirtilmiş.
Gece illaki rahatsız olurlar, gündüz rahatsız olacaklarını sanmıyorum.Teşekkür ederim, ben hep red switch düşünüyordum sessiz olsun diye ama bu fiyatta red switch imkansız gibi bir şey. Bu klavyeyi alsam yan odada olan annemler rahatsız olurmu acaba?
Akşamları membran kullanırım sorun olmaz. İndirim 3 saat içinde biticek yazıyor fiyat çok yükselirmi?Gece illaki rahatsız olurlar, gündüz rahatsız olacaklarını sanmıyorum.
Hangisi ? Model olarakBütçeye 50TL daha eklenirse ses tekerlekli ve bilek destekli versiyonu da var.
1 haftadır devam ediyor. Her 24 saatte bir yenileniyor. Bitebilir fakat sanmıyorum yenilenecek büyük ihtimal yarın.Akşamları membran kullanırım sorun olmaz. İndirim 3 saat içinde biticek yazıyor fiyat çok yükselirmi?
SPK8605Hangisi ? Model olarak
Adamsın.1 haftadır devam ediyor. Her 24 saatte bir yenileniyor. Bitebilir fakat sanmıyorum yenilenecek büyük ihtimal yarın.
SPK8605 alacağım galiba.1 haftadır devam ediyor. Her 24 saatte bir yenileniyor. Bitebilir fakat sanmıyorum yenilenecek büyük ihtimal yarın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SPK8605
Fiyatına göre çok güzel klavye. Üzmeyecektir.SPK8605 alacağım galiba.
İndirim umarım devam eder bayram sonuna kadar. Parayı o zaman çıkartabilirim çünkü.Fiyatına göre çok güzel klavye. Üzmeyecektir.
Bayram sonuna kadar bitebilir emin olamıyorumİndirim umarım devam eder bayram sonuna kadar. Parayı o zaman çıkartabilirim çünkü.