Redragonun tuş takımı ve bilek destekli klavyesi var mı acaba? Bende klavye arıyorum önerilerinizi atarsanız sevinirim.Önermem. F tuşunun ışığı yanmıyor şuan yanıyor ama sönük yanıyor sonra biraz fazla kir ve toz tutuyor. Muadili olan Redragon'un modellerine bakınız.
400 TL yi hak eden bir klavye değil.Alınmaz, logo basılmış bir ürün, kalitesiz. Bu klavye çok daha iyi;
Öneririm bayağı iyi bu, bunu alacaktım ama pusat k3 aldım.443 liraya bu klavyeyi aldım . Sıcak fırsatlarda paylaştım ama kimse umursamamıştı . Çok memnunum.
![]()
Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon Brahma K586 PRO Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 3.152,63 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynen bende tam tersini yaşamıştım k3 alıp geçmiştim.Neredeyse aynı klavyeler zaten . Monster pusat da stok bekleyeceğime 43 lira daha verip bunu almış oldum .