Philips SPK8614 nasıl temizlenmeli?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Mekanik klavyeler tozlandıkça, tuşlarda basmama vs. gibi durumların oluştuğunu duymuştum. Kullandığım Philips SPK8614 bu ara space tuşuna basmamaya başladı. Daha evvelden alışığım, başka tuşlardada rastgeliyordum. Temizledikçe, WD40 ile yağladıkça düzeliyordu. Bu modelde başka kullanıcılarda da olan bir sorun diye okudum. Ben genelde süpürgenin ucuna fırça eklentisini takıp en düşük seviyede tuşların üstünden doğru klavyeyi temizliyordum. Bu sefer hem fön makinesi hem de süpürge ile(ayarını biraz daha açmak şartıyla) temizleyeceğim.
Başka önerisi olan varsa ilgilenirse memnun olurum.

Mekanik klavyeler tozlandıkça, tuşlarda basmama vs. gibi durumların oluştuğunu duymuştum. Kullandığım Philips SPK8614 bu ara space tuşuna basmamaya başladı. Daha evvelden alışığım, başka tuşlardada rastgeliyordum. Temizledikçe, WD40 ile yağladıkça düzeliyordu. Bu modelde başka kullanıcılarda da olan bir sorun diye okudum. Ben genelde süpürgenin ucuna fırça eklentisini takıp en düşük seviyede tuşların üstünden doğru klavyeyi temizliyordum. Bu sefer hem fön makinesi hem de süpürge ile(ayarını biraz daha açmak şartıyla) temizleyeceğim.
Başka önerisi olan varsa ilgilenirse memnun olurum.
Klavyeden memnun musun?

Neden memnun değilsiniz?
O bütçemi aşıyor?
F tuşunun ışığı söndü. Tek sorunu bu fakat biraz hızlı tozlanıyor. Tuşları da 10 15 kere sökünce yalama oluyor 10 kere ard arda sert bas çek yapınca yerindne çıkıyor.
Bu çok ama çok daha iyi.

F tuşunun ışığı söndü. Tek sorunu bu fakat biraz hızlı tozlanıyor. Tuşları da 10 15 kere sökünce yalama oluyor 10 kere ard arda sert bas çek yapınca yerindne çıkıyor.
Bu çok ama çok daha iyi.
ben kullanmayınca üstünü kapatıyorum 0 toz dedigin gibi toz kapıyor çok yoksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunlardan dolayı,hayır.
Temizledikten sonra tekrar olursa doğru garantiye.Ama temizleyince düzeliyor
kullanmadığında üstünü ört benimki o yüzden hiç tozlanmıyor

Sizde Spk8614 kullanıyorsunuz sanırım.
Bu bazı tuşların basmama sorunu sizde de var mı acaba?
O yok. Ayda 1 temizlerim. Tuşların hepsini söker switchleri çok hafif nemli bir bezle aliminyum'da aynı şekilde silerim sonra tuşları güzelce yıkar kurutur takarım.

Geri