Neler Yeni

🔥İndirim Philips Vücut Bakım, Hassas Bölge ve Vücut Tıraş Makinesi - BG5021/16 1699₺

Yorumlarda sıfıra yakın alıyor denmiş. Genitalg

Aylık yaptırdıkça iyi, bırakırsan bir işe yaramıyor. Giden geri geliyor
Belli bir sayıda lazer yaptırınca yılda Max 2 kez gitmek zorunda kalıyorsun oda hiç bir şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o şekilde yazan bir kaç ürün almıştım ancak yeterli konforu sağlamadığı için demiştim genital diye özellikle belirttim

aslında güzel fikir acaba ne kadar tutar
Ben boxer bölgesi dışında 10seans 25k verdim

aynı ürünü genital bölge için kullanıyorum. şunu söyleyebilirim. Cihaz %100 sıfır alıyor diyemem fakat kesinlikle batma hissi ve kaşıntı yapmıyor. öneririm. jilet ile aldığınızda batma ve kaşıntı hissi oluyor çünkü. bu üründe öyle bir şey yok.

Beyler bundan alın mesh var, meshsiz makine kullanınca psss diye bi ses geliyo kanatırsanız aşağısını

aynı ürünü genital bölge için kullanıyorum. şunu söyleyebilirim. Cihaz %100 sıfır alıyor diyemem fakat kesinlikle batma hissi ve kaşıntı yapmıyor. öneririm. jilet ile aldığınızda batma ve kaşıntı hissi oluyor çünkü. bu üründe öyle bir şey yok.
sırt için ideal mi ulaşamadığı nokta var mı

Belli bir sayıda lazer yaptırınca yılda Max 2 kez gitmek zorunda kalıyorsun oda hiç bir şey

Ben boxer bölgesi dışında 10seans 25k verdim
bişi değilmiş de heryere yaptırmışsın orayada yaptırıp kurtulaymışsın bari

o şekilde yazan bir kaç ürün almıştım ancak yeterli konforu sağlamadığı için demiştim genital diye özellikle belirttim

aslında güzel fikir acaba ne kadar tutar
philips mg 7745/15 i kullanıyorum çekme batma vs hiç olmuyor. kullanması çok rahat nerdeyse jilet gibi de alıyor. Ben daha şu güne kadar problem yaşamadım. Ona bakabilirsin istersen.

Satıcı amazon türkiye . Peşin fiyatına 3 taksit yapıyor. Prime a aynı gün teslimat var.
Özellikle yardım almadan işinizi görecek bir ürün.yorumlar iyi.
Fiyat 6 ayın en düşüğü. 1699₺ oldu

Göğüs kılları için philips oneblade'yi sipariş vermiştim. İade edip bunu alsam mı diye düşünüyorum, değer mi?

Geldi bile

Göğüs kılları için philips oneblade'yi sipariş vermiştim. İade edip bunu alsam mı diye düşünüyorum, değer mi?
Oneblade iade edip bunu aldım.

Ekler

• IMG_8187.jpeg
    IMG_8187.jpeg
    1.2 MB · Hit: 81
Geldi bile

Oneblade iade edip bunu aldım.
Bunu denediysen bi karşılaştırma yapar mısın? Herkes göğüs, bacak kılları için oneblade'yi öneriyordu, sen niye iade etme gereği duydun?

Bunu denediysen bi karşılaştırma yapar mısın? Herkes göğüs, bacak kılları için oneblade'yi öneriyordu, sen niye iade etme gereği duydun?
Sırtı almak çok zor. Bunda uzatma var. Oneblade kullanmadığım için karşılaştırma yapamayacağım.

Geri