reis nasıl aştın indirdin miAnladım kural gereği yardımcı olamıyorsunuz peki ben bir kaç site buldum ama yüklerken yavaş iniyo benim internet 100 mbps internet download manager mi indirsem sırf onu indirmek için yoksa normalde 12 mb indiriyor saniye de
100 megabit hıza saniyede 12 mb normal değil mi?Anladım kural gereği yardımcı olamıyorsunuz peki ben bir kaç site buldum ama yüklerken yavaş iniyo benim internet 100 mbps internet download manager mi indirsem sırf onu indirmek için yoksa normalde 12 mb indiriyor saniye de
İnternetin 100 mbps oldugu saniyede o kadar indereceği anlamına gelmez.Anladım kural gereği yardımcı olamıyorsunuz peki ben bir kaç site buldum ama yüklerken yavaş iniyo benim internet 100 mbps internet download manager mi indirsem sırf onu indirmek için yoksa normalde 12 mb indiriyor saniye de
İnternette var hocam ben indirip yükledim sizde biraz araştırarak hemen bulursunuz.Ücretsiz sahip olabileceğim virüs içermeyen photoshop cc 2021 linki var mı ?
İnternetin kaç mbps ise o kadar indirebilirsin 100 mbps fiberim var 10 12 arası iner her zaman yalnız bazı siteler belki de 3. parti yazılımlar da oluyor orijinal olmayan kb da indiriyor bunu da her zaman yaşadım eski internetlerimde de orijinal her şey internetinin hızı kadar iner yani 100 mbps ise 10-12 mb saniyede !İnternetin 100 mbps oldugu saniyede o kadar indereceği anlamına gelmez.
Post automatically merged:
İnternette var hocam ben indirip yükledim sizde biraz araştırarak hemen bulursunuz.