Ctrl zknk çok soru sordum kusura bakmada bir videodan izleyip yapmaya çalışıyorum bunu nasıl düzeltcem geri alcam şu kırmızı şeyin içindeki çizgileri
Alıntıyı görüntüle
knk sabahtan beri bunla ugrasıyorum izledim videoda adam söylüyor ve yapıyorCtrl z
Anladığım kadarıyla kırmızı yeri daraltmaya çalışıyorsun yabi ortasını boşluk yapmaya çalışıyorsun değil mi?knk sabahtan beri bunla ugrasıyorum izledim videoda adam söylüyor ve yapıyor
katmana ctrl ile tıklıyor sonra seç kısmına gelip değiştir diyip daralt yapıyor bende yapıyor sonra seçince delete yapıyor ben yapınca böyle oluyor onda kenar kısımları kalıyor neden
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
evet ortası boş olcakAnladığım kadarıyla kırmızı yeri daraltmaya çalışıyorsun yabi ortasını boşluk yapmaya çalışıyorsun değil mi?
böyle olcakAnladığım kadarıyla kırmızı yeri daraltmaya çalışıyorsun yabi ortasını boşluk yapmaya çalışıyorsun değil mi?
Ezberden hatırlamıyorum ki yav kırmızı katmanın seçildiğinde emin ol.evet ortası boş olcak
yapamdım ya seçili ctrl h yapınca seçilen yer gidiyor neden alnamadım kac kere bastan yaptım olmadı ya bu videodan yapmaya çalısıyorumEzberden hatırlamıyorum ki yav kırmızı katmanın seçildiğinde emin ol.
Yine olmazsa delete yerine ctrl h yap.
Yapabileceğim bir şey yok, üzgünüm. Hatırlamıyorum şu an.yapamdım ya seçili ctrl h yapınca seçilen yer gidiyor neden alnamadım kac kere bastan yaptım olmadı ya bu videodan yapmaya çalısıyorum