Neler Yeni

Photoshop para kazanma

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
Merhaba başlıkta belirtiğim gibi bu olaylar çok gözüme çarpıyor. Ortaokul zamanlarında photoshop kursuna gitmiştim. İleri seviye pro shop yapamam ama herkesi tatmin edebilcek photoshop bilgi ve yeteneğim var. Bugün youtubede takılırken birini gördüm kıçı kırık bi logoyu 75 TL ye yaptı. İçim yandı okulda hocalarım istiyodu pano falan 5-10 TL ye yapıyodum çok ta beğeniyorlardı. Biraz araştırdım ama pek bulamadım. Şu sıralar boşum böyle tek seferlik pano,logo,afiş vb. ilanlarını bulabileceğim bir site fln varmı?

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
bionluk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Akif Ergün
Bionluk gibi türk siteleri yabancı dilin varsa freelancer gibi sitelerden yapabilirsin.
Bende bı ara shopla ilgileniyordum ama logo yapmak yerine insanların fotoğraflarını duzenleyebilirsin. Instagram'dan da yapabilirsin kazanicsgin parada öyle az buz bişi olmaz.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Merhaba başlıkta belirtiğim gibi bu olaylar çok gözüme çarpıyor. Ortaokul zamanlarında photoshop kursuna gitmiştim. İleri seviye pro shop yapamam ama herkesi tatmin edebilcek photoshop bilgi ve yeteneğim var. Bugün youtubede takılırken birini gördüm kıçı kırık bi logoyu 75 TL ye yaptı. İçim yandı okulda hocalarım istiyodu pano falan 5-10 TL ye yapıyodum çok ta beğeniyorlardı. Biraz araştırdım ama pek bulamadım. Şu sıralar boşum böyle tek seferlik pano,logo,afiş vb. ilanlarını bulabileceğim bir site fln varmı?
Bionluğa girmeni tavsiye etmem.Freelancer sitesi daha iyidir

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bionluğa girmeni tavsiye etmem.Freelancer sitesi daha iyidir
şimdi baktım bionluk çok hoşuma gitmedi. yabancı dilim fena değil, ama yabancı sitelerde ödemeler nasıl yapılıyor. Bilginiz var mı?

Top Bottom