Neler Yeni

Photoshop Video edit için Monitör tavsiyesi

sethqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Güngör
Bütçe
1600
Merhaba,

Abra A5 V13.6 15.6 laptopum var i7 9.nesil GTX1050. 2. ekran olarak bi monitör almak istiyorum photoshop ve montaj işleri için kullanıcam . Laptopun ekranı küçük geliyor. 1400-1600 tl arası hangi monitörü alabilirim 144 hz 1ms tercihim. Arada nadirde olsa oyunda oynuyorum LoL Pubg mobile gibi fazlasını oynamıyorum oynamamda. Bu bütçe aralığında philips aoc casper excalibur asus markalardan baktım

PHILIPS 23.8" 242E1GAJ-01 144Hz 1m​

Excalibur 24.5" E24FHD-G​

GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms​

modellerine baktım ama AMD Freesync , Freesync Premium gibi ibareler var sadece casper da G-Sync var. Buda amd ekran kartı yada nvidia ekran kartı ile alakalı oluyormuş sanırım. BEnim laptopa 2.ekran olarak bağlamak için bunlara dikkat etmek gerekiyormu hdmi ile bağlanacam zaten diğerine photoshop ve video editte renkler önemli olduğu için gerçek renge yakın olmasını istiyorum pek anlamıyorum monitörlerden hangi monitörü almam lazım...

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bütçe arttırabilirsen:

Arttıramassan:

sethqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Güngör
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe arttırabilirsen:

Arttıramassan:
peki bu freesync ve g-sync olayı ne olacak. Benim laptopta nvidia gtx 1050 var. Yırtılmalara neden olmayacakmı 2 monitörde freesync. Birçok yerde bu sync olayının sorun olacağı yazıyor

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,591
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
peki bu freesync ve g-sync olayı ne olacak. Benim laptopta nvidia gtx 1050 var. Yırtılmalara neden olmayacakmı 2 monitörde freesync. Birçok yerde bu sync olayının sorun olacağı yazıyor
Laptop için nasıl işliyor olay hiç bir bilgim yok fakat şöyle açıklim. Gsync nvidia tarafından geliştirilip sadece Nvidia monitör ve ekran kartlarında kullanılabilen bir teknoloji. Yırtılmaları vs. önlüyor. Freesync ise AMD tarafından geliştirilip hem AMD hem Nvidia ekran kartlarında kullanılabilien bir teknoloji.Fakat Nvidia ekran kartında kullanabilmek için displayport kablosu ile bağlanmanız lazım.

Top Bottom