Messinin kramponu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 485
Pyhton ile en fazla ne yapılabilir?
Neredeyse her şeyi. Aslında her programlama diliyle neredeyse her şeyi yapabilirsin sonuçta hepsi eninde sonunda makine koduna çevriliyor.Pyhton ile en fazla ne yapılabilir?
Hocam cahilliğimden ötürü kusura bakmayın fakat bash uygulaması nedir?Her programlama diliyle her şey yapılabilir mi? Evet. Ancak her programlama dili ile her şeyi yapmak mantıklı mı? Kesinlikle hayır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Python ile Grafiksel Arayüzü (önermiyorum), oyun (yetersiz), bash ve hack uygulamaları (asıl amaç), yapay zeka uygulamaları (asıl amaç), script (asıl amaç) gibi bir sürü şey programlayabilirsin. Python aslında repitasyon dilidir. Bir eylem vardır, x gün içerisinde y kez z saatinde yapılması gerekiyordur. Bunu Python ile otomatikleştirebilirsin. Yapay zeka uygulamaları yapabilir ve onları kütüphaneler aracılığı ile eğitebilirsin. İnternet üzerinden veri çekebilirsin. Web sayfaları için altyapı, API kullanarak uygulama botları yapabilirsin. Yapabileceğin bir çok şey var. "Programlamaya yeni giriyorsan, Python'dan başla." gibi bir algı var. Sözdizimi kolay olduğu için başlamanı önerirler genelde ama ben başlangıçta C öğrenilmesi taraftarıyım. Herkesin kendi fikri, saygı duyarım. İyi günler efendim.