Neler Yeni

phyton öğrenmeye kalksam kaç güne öğrenirim

corez

80+ Bronze
Çoluk çocuk olsa ne olur, Genç olsa ne olur, Yaşlı olsa ne olur akıllı olamadıktan sonra? Bu kafayla hiçbir platformu kullanamazsınız hocam. Ona bakılırsa, "Neredeyse her mecrayı, en çok çocuk nüfus kullanıyor" diyebiliriz. Oturup ağlayalım o zaman. xD
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim sorun su , bilincsizce paylasımlar ana sayfaya düsüyor ben bunları sacma sapan soruları sahsen görmek istemiyorum bakınız konunun sorusuna python kac günde ögrenilir diyor. 10 yılını vermiş python üstünden gecimini saglayan yazılımcı arkadaş dahil 10.yılında yeni bilgiler ediniyor yani siz demissiniz ya akıl yaşta degil baştadır diye bu soruyu soran arkadaşa iletmeniz gerekli

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
yok
Instagram
@Zerkavizs
kardeşim sorun su , bilincsizce paylasımlar ana sayfaya düsüyor ben bunları sacma sapan soruları sahsen görmek istemiyorum bakınız konunun sorusuna python kac günde ögrenilir diyor. 10 yılını vermiş python üstünden gecimini saglayan yazılımcı arkadaş dahil 10.yılında yeni bilgiler ediniyor yani siz demissiniz ya akıl yaşta degil baştadır diye bu soruyu soran arkadaşa iletmeniz gerekli
Öğrenmek bir şeyi kusursuzlaştırmak mıdır? Şimdi Bahsettiğiniz o "10 yılını vermiş python üstünden gecimini saglayan yazılımcı arkadaş dahil 10.yılında yeni bilgiler ediniyor" 10 yılını vermiş bir adam, o dili öğrenmemiş midir? Kusursuzlaştırmamış olması bilmediği anlamına gelmez. Öğrenmek zaten budur.

Arkadaş da işine yaracak kadar öğrenmesi aklındaki projeyi tamamlaması veya kariyeri başlatması için ne kadar süre gerekli diye sormuş. Bu durumda arkadaşa ne için kullanacağını, projesinin ne olduğunu, amacının ve gelmek istediği seviyenin ne olduğu sorulur ve buna göre yardımcı olunur cevap yazılır. "Saçma sapan konular görmek istemiyorum" denmez.

Kesinlikle saçma bir konu değil. İnsan doğal olarak bir yola girerken, yolun sonunu görmek ister. Yanlış bir hareket de olsa içgüdü buna sürükler. Yaşı genç ise yardımcı olunur, önü açılmaya çalışılır. Bu Bencillikle bu Kibir ile bir yere varılmaz bu ülkede. Başarılı da olsanız, Zengin de olsanız, Akıllı da olsanız üstün falan değilsiniz haberiniz olsun.

"Saçma sorular görmek istemiyorum" diye bir şey yok. Kim sizin bahsettiğiniz şeylerin saçma olmadığını söyledi? Aynısını arkadaş size dese ne diyebilirsiniz ki? Görmek istemezseniz bakmazsınız. Herkesin bu tarz yerlerde bulunma özgürlüğü var. Bu fikri içinizden söyleseniz veya kibar bir dille görüşünüzü belirtseniz, eleştiri yapsanız anlarım ama sizinki aşağılamaya giriyor.

Sonra karşınızdaki hakaret edince şaşırmayın, haklı durumunda olduğunuz için hakaret ettiğini sanmayın bence.

Son düzenleme:

KEREM23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
KEREM ÇELİKEL
Instagram
krm.celikel
Çoluk çocuk olsa ne olur, Genç olsa ne olur, Yaşlı olsa ne olur akıllı olamadıktan sonra? Bu kafayla hiçbir platformu kullanamazsınız hocam. Ona bakılırsa, "Neredeyse her mecrayı, en çok çocuk nüfus kullanıyor" diyebiliriz. Oturup ağlayalım o zaman. xD Siz yaşlı oldunuzda "Devrim Yapan Mühendisler" mi oldunuz? sizin açtığınız konular ne kada normalse, bu konularda bir o kadar normal.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çocuklara, gençlere yol gösteremıyecek kadar acızsek gecmıiş olsun bıze

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Alihan YILMAZ
phyton öğrenmeye kalksam kaç güne öğrenirim mesela günde kaç saat çalışarak kaç günde öğrenebiliirm
YouTube'dan bulabildiğin en kısa videoyu izle, 40 dakikada öğrenmiş olursun. Sen takma kafana başkalarının söylediklerine. Hayallerinin peşinden koş.

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Bu nasıl soru la kime göre neye göre sorusu olmuş

Top Bottom