Pi Network Yeni Sanal Para YTD

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

adidas

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
594
(Reklam değildir)
Arkadaşlar instagramda dolaşırken böyle bir uygulama gördüm herkes paylaşıyor. Sanal para gibi. Bence ilerde çok popüler olacak kullandıkları para birimi Pi Coin. İleride bitcoin kadar değerli olacak diyorlar bence denemekten zarar gelmez.
Uygulamayı google play'den indirebilirsiniz pi network diye. Kayıt olmak için referans kodu istiyor oraya da benim kodu şey ederseniz hani sevinirim. referans kodum berke911 kullanıp kullanmamak size kalmış sadece bilgilendirdim ilerde keşke dememeniz için.
Bu arada cidden reklam değil eğer referans kodu girmezseniz kayıt olamıyorsunuz o yüzden kodumu berdim uyarı vermeyin lütfen

berke911 kodunu kullandım benimkini kim kullancak :D

Bitcoin kadar değerli olamaz. Sadece pazarlama yalanı.

Kardeşim yeni değil. Forumda kaçıncı konu sayamadımç. Hadi forumu geçtim 2-3 yıldır var ve 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. Her zaman aynı cevabı veriyorum:
Kandırmaca.

Bitcoin kadar değerli olamaz. Sadece pazarlama yalanı.
Siri cevaplıyor;
Bitcoin kadar değerli olmasına gerek yok. Çoğu coin çıktığı gün düşük fiyatlarda olur. Bir anda fiyatı fırlar. Fakat pi muhtemelen gerçek değil...

Ayrıca bu proje yıllardır var. Adamlar sadece reklam geliri için yapıyorlar muhtemelen. Borsaya çıkacak çıkacak diye beklettiler.

Kardeşim yeni değil. Forumda kaçıncı konu sayamadımç. Hadi forumu geçtim 2-3 yıldır var ve 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. Her zaman aynı cevabı veriyorum:
Kandırmaca.
Görecez kardeşim kandırmaca mı değil mi. Kimlik istemiyor bir şey istemiyor bir zararı yok.

Görecez kardeşim kandırmaca mı değil mi. Kimlik istemiyor bir şey istemiyor bir zararı yok.
Zararının olup olmadığını nasıl anladın 1; 2 adam üzerinden para kazanıyor?
Ayrıca sana diyorum ya 2-3 yıldır borsaya girecek deniliyor. İnanmaya devam edin neyse...

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,438
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri