Neler Yeni

Pierre Cardin sakal traş makinesi alınır mı?

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
A101'e pierre cardin marka sakal traş makinesi gelmiş. 300 tl fiyatı var baya uygun fiyatı var ve de kaliteli markanın ürünü olduğu için dikkatimi çekti. Bende powertecin traş makinesi var ve pek düzgün kesmiyor sakalımı, acaba bu pierre cardin traş makinesi güzel keser mi acaba? internette de pek satışını göremedim galiba yeni ürün. Bu markanın diğer traş makinelerini kullanan varsa alınır mı yorumlarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Lütfü A
kalitesiz.marka kalitesiyle alakası yok, tıraş makineleri 500e düşmüştü kasım ayı içinde

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Arjin bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalitesiz.marka kalitesiyle alakası yok, tıraş makineleri 500e düşmüştü kasım ayı içinde
hmm... eğer iyi kesen önerebileceğin kaliteli *sakal* traş makinesi varsa belirtirsen sevinirim

oxyfire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Şen
philips oneblade

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ben yıllardır powertec ten şaşmıyorum. Ben yanlış kullandığım için galiba her sene bozuluyor. Her sene değiştirmek zorunda kalıyorum ama pahlıda değiller zaten güncellemek iyi oluyor

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
ben yıllardır powertec ten şaşmıyorum. Ben yanlış kullandığım için galiba her sene bozuluyor. Her sene değiştirmek zorunda kalıyorum ama pahlıda değiller zaten güncellemek iyi oluyor
Sıfır alan bir makine önerin var mı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Sıfır aslında çok tehlikeli, direkt kesiyor en ufak hatana bu yüzden 0.5-0.7-0.9 felan daha iyi olur bakiyim bi geçen görmüştüm sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende powertec tr 758 var, dediğim gibi alıyor.
Benim berberdede 1818 var ama siyah modeliydi belki farklıdır ama marka aynı o 0.1 mi ne alıyormuş hiçbişey bırakmıyor

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Rüveyda Akın
Sıfır aslında çok tehlikeli, direkt kesiyor en ufak hatana bu yüzden 0.5-0.7-0.9 felan daha iyi olur bakiyim bi geçen görmüştüm sanki

Bende powertec tr 758 var, dediğim gibi alıyor.
Benim berberdede 1818 var ama siyah modeliydi belki farklıdır ama marka aynı o 0.1 mi ne alıyormuş hiçbişey bırakmıyor
Sivilceye yatkın cildim var. Bu yüzden jilete vuramıyorum. Hangisini alayım sence?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Sivilceye yatkın cildim var. Bu yüzden jilete vuramıyorum. Hangisini alayım sence?
758 daha iyi olur sizin için bende aynı dertten muzdaripim maalesef

758 ilede 1818 ilede sorun yaşamadım

Top Bottom