Neler Yeni

Pil kullanımındayken iyi performans veren laptop önerisi

FXerDen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya Can Çiftçi
Bütçe
25000
Öncelikle merhaba. Ortalama 25k bütçem (+5k oynayabilirim) var ve laptop bakıyorum. Bundan önce sürekli laptop kullandım ve en büyük problemlerimden biri şarja bağımlı kalmaktı. En azından pilde iken multi Media'da bir yandan gezinirken kasmadan Photoshop ve AutoCAD gibi işlerimi halledebileceğim ve iyi performans alabileceğim, şarjdaykende yüksek performans alıp oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.

ozzysfpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Oğuz Karcan
Macbook air m1 öneririm. Pildeki performansı sarjdakiyle aynı. Oyun desteği konusunda şuanda tatmin etmeyebilir fakat oyun portlama konusunda ilerleme kat ediyor.

FXerDen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ziya Can Çiftçi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mac açıkcası tercihim değil. Çünkü bazı arkadaşlarım sayesinde kullanma fırsatım oldu fazla alışkın olmadığım için kullanamadım ve AutoCad kısmında çok problem çektiklerini söylediler. Ayrıca oyunlarda az çok benim için önemli CS2 yakın zamanda çıkacak onuda iyi bir performansta oynamak istiyorum açıkcası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Reşit
hp victus arkdaşım kullanıyor pildeyken ve şarjdayken aynı fpsi aldığını söylüyor.

enescihan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Cİhan
Öncelikle merhaba. Ortalama 25k bütçem (+5k oynayabilirim) var ve laptop bakıyorum. Bundan önce sürekli laptop kullandım ve en büyük problemlerimden biri şarja bağımlı kalmaktı. En azından pilde iken multi Media'da bir yandan gezinirken kasmadan Photoshop ve AutoCAD gibi işlerimi halledebileceğim ve iyi performans alabileceğim, şarjdaykende yüksek performans alıp oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum. Şimdiden tavsiyeler için teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...a-p-HBCV00004JBN0B?url_src=and-product-detail 83wh pil kapasitesine sahip
https://www.n11.com/urun/hp-victus-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 70wh pil kapasitesine sahip

PNSHER

80+ Bronze
Pilde yüksek performans istiyorsanız amd işlemcili ve 4000 serisi ekran kartlı bir cihaz tercih etmelisiniz.

Top Bottom