Pil bikere orjinaliyle değişti apple servisinde, kablosu ve adaptörü orjinal değil prjinali bozuldu ve ios 15.02 güncellemesi yapılı durumda 15.2 de var ama telefonda yer olamdığı için yapanıyorumpil değiştimi ? değişti ise nerede değiştirdin ? orijinal adaptör ve kablo mu kullanıyorsun ? son sürüme güncelledin mi telefonu ?
%99 ihtimal adaptör den yada yazılım hatası ama dediğim gibi %99 adaptör denPil bikere orjinaliyle değişti apple servisinde, kablosu ve adaptörü orjinal değil prjinali bozuldu ve ios 15.02 güncellemesi yapılı durumda 15.2 de var ama telefonda yer olamdığı için yapanıyorum
5 aydır fln orjinaladaptörü bozuk orjinali de avrken 70di bozulunc abaşka bitane aldım%99 ihtimal adaptör den yada yazılım hatası ama dediğim gibi %99 adaptör den
bir şey yapamazsın sahte adaptörler pil sağlığını hızlı düşürüyor5 aydır fln orjinaladaptörü bozuk orjinali de avrken 70di bozulunc abaşka bitane aldım
Pil değiştirdikten sonra onla da 96 dı o da elimden düştü parçalandı şimdikide 90 ysptı benim napmam lazım orjinal alamam çünkü bizmkilerr kaç defa dedim dediler bu kadar eski bi telelfona o kadar şarjına para vermeyiz deidler
maalesef yokBaşak bi çözümü yok mu ya tam yeni telelfon alıcaktım piyasa uçtu ya 8binlik tlrefon 11 bin lira oldu