polo 1.4 tdi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
bu iki motor arasında kaldım. bu yaz alacağım gibi duruyor. öneriniz ne olur? tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
harley al reis yukiyle aynı klasmanada tutma bilebu iki motor arasında kaldım. bu yaz alacağım gibi duruyor. öneriniz ne olur? tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Yaşım yetmiyor maalesefBiraz daha bütçeyi aşıp 250 almanı öneririm. Daha uzun ömürlü olur. Aşağıdaki özellikler önemli bu arada Yuki modeli Benda nın birebir aynısı Benda Rock 250 ye bakabilirsin.
V Twin motor
Çift Silindir
ÖN arka disk fren
Dio al geç düşünme bile 18'e kadar kullanıp ehliyet alıp biriktirdiğin parayla 250'liğe geçersin direktbu iki motor arasında kaldım. bu yaz alacağım gibi duruyor. öneriniz ne olur? tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Şaka mı yapıyorsun kardeş adamın Harley alacak parası olsa zaten onu alır arada yüz binlerce lira fark var.harley al reis yukiyle aynı klasmanada tutma bile
İlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - SüpersportYaşım yetmiyor maalesef
böyle bi sıralama falan yok , istediği motor tipiyle başlayabilir kendine hakim olsun kapalı alanda yeterince çalışsın yeterliİlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - Süpersport
Böyle bir sıralama var bugün yeni kullanıcı scooter ile Süpersport arasında farkı hissedecekfir.böyle bi sıralama falan yok , istediği motor tipiyle başlayabilir kendine hakim olsun kapalı alanda yeterince çalışsın yeterli
scooter kısmı doğru kolaylık olarak avantajlı ama bunla başlamak zorunda değil, kalanı gereksiz super sport sürmek isteyen birinin choper enduro ya da naked sürme gibi bi süreçten geçme zorunluluğu yok hepsinin farklı bi dinamiği var kullanmayacağı bir motor türüne alışmakla vakit kaybetmesine gerek yokBöyle bir sıralama var bugün yeni kullanıcı scooter ile Süpersport arasında farkı hissedecekfir.
Sürme sırası olarak yazmadım. Zorluk olarak yazdımscooter kısmı doğru kolaylık olarak avantajlı ama bunla başlamak zorunda değil, kalanı gereksiz super sport sürmek isteyen birinin choper enduro ya da naked sürme gibi bi süreçten geçme zorunluluğu yok hepsinin farklı bi dinamiği var kullanmayacağı bir motor türüne alışmakla vakit kaybetmesine gerek yok
Hocam bana göre scooter kullanmak chopper cruiser model kullanmaktan çok daha zor. Çok atik çevik ve hafif makineler, üstelik seni sürekli aralardan geçmeye teşvik eden makineler. Yeri geldiğinde tabi ki aralardan geçiceksin fakat ayarını yapabilmen gerekiyor. Bu yüzden çıkardığı ses ve görünüm sayesinde başlangıç için bence en mantıklı seçim chopper modeller olacak. Scooterlar kadar trafikte sıkıştırılmazsın, motorun geniş olduğu için aralardan geçerken yavaş ve dikkatli geçersin. Şehir içi kullanımda scooterlar, bilinçli bir supersport kullanıcısından çok daha tehlikelidir. Kullanan insanlar nasıl olsa küçük motor ya hız bile yapmıyor diyip duran veya yavaş trafikte umurları olmadan ilerliyorİlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - Süpersport