Pilder 125 VS Yuki Funrider 125

polo 1.4 tdi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
424
bu iki motor arasında kaldım. bu yaz alacağım gibi duruyor. öneriniz ne olur? tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.

İkisinin de kalitesi dandik. İlla bu ikisinden biri olacaksa, servisi ve parça temini hangisinin iyiyse onu al.

Son düzenleme:
Biraz daha bütçeyi aşıp 250 almanı öneririm. Daha uzun ömürlü olur. Aşağıdaki özellikler önemli bu arada Yuki modeli Benda nın birebir aynısı Benda Rock 250 ye bakabilirsin.
V Twin motor
Çift Silindir
ÖN arka disk fren

Biraz daha bütçeyi aşıp 250 almanı öneririm. Daha uzun ömürlü olur. Aşağıdaki özellikler önemli bu arada Yuki modeli Benda nın birebir aynısı Benda Rock 250 ye bakabilirsin.
V Twin motor
Çift Silindir
ÖN arka disk fren
Yaşım yetmiyor maalesef

bu iki motor arasında kaldım. bu yaz alacağım gibi duruyor. öneriniz ne olur? tecrübesi olanlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
Dio al geç düşünme bile 18'e kadar kullanıp ehliyet alıp biriktirdiğin parayla 250'liğe geçersin direkt
Çin malı motorlara girme hondadan şaşma

Yaşım yetmiyor maalesef
İlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - Süpersport

İlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - Süpersport
böyle bi sıralama falan yok , istediği motor tipiyle başlayabilir kendine hakim olsun kapalı alanda yeterince çalışsın yeterli

böyle bi sıralama falan yok , istediği motor tipiyle başlayabilir kendine hakim olsun kapalı alanda yeterince çalışsın yeterli
Böyle bir sıralama var bugün yeni kullanıcı scooter ile Süpersport arasında farkı hissedecekfir.

Böyle bir sıralama var bugün yeni kullanıcı scooter ile Süpersport arasında farkı hissedecekfir.
scooter kısmı doğru kolaylık olarak avantajlı ama bunla başlamak zorunda değil, kalanı gereksiz super sport sürmek isteyen birinin choper enduro ya da naked sürme gibi bi süreçten geçme zorunluluğu yok hepsinin farklı bi dinamiği var kullanmayacağı bir motor türüne alışmakla vakit kaybetmesine gerek yok

scooter kısmı doğru kolaylık olarak avantajlı ama bunla başlamak zorunda değil, kalanı gereksiz super sport sürmek isteyen birinin choper enduro ya da naked sürme gibi bi süreçten geçme zorunluluğu yok hepsinin farklı bi dinamiği var kullanmayacağı bir motor türüne alışmakla vakit kaybetmesine gerek yok
Sürme sırası olarak yazmadım. Zorluk olarak yazdım

Hocam bana göre scooter kullanmak chopper cruiser model kullanmaktan çok daha zor. Çok atik çevik ve hafif makineler, üstelik seni sürekli aralardan geçmeye teşvik eden makineler. Yeri geldiğinde tabi ki aralardan geçiceksin fakat ayarını yapabilmen gerekiyor. Bu yüzden çıkardığı ses ve görünüm sayesinde başlangıç için bence en mantıklı seçim chopper modeller olacak. Scooterlar kadar trafikte sıkıştırılmazsın, motorun geniş olduğu için aralardan geçerken yavaş ve dikkatli geçersin. Şehir içi kullanımda scooterlar, bilinçli bir supersport kullanıcısından çok daha tehlikelidir. Kullanan insanlar nasıl olsa küçük motor ya hız bile yapmıyor diyip duran veya yavaş trafikte umurları olmadan ilerliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demem o ki eğer konuyu açan arkadaşın bu cruiser modellere ilgisi varsa, bunlar zordur kullanamam veya çok büyük makineler bunlarla dönemem diye düşünmesin. İnan bana en bilinçli kullanacağın seni hıza, aralardan zorla girmeye, veya saçma sapan haraketler yapmaya iten motorlar değildir. A noktasından B noktasına olabildiğince hızlı gitmek istersen cruiserlar senin için değil ama güvenli rahat ve yolu seyrederek sakince ilerleyeyim dersen doğru modellere bakıyorsun, 125'lik bakıyorsan sadece kübe superlıght 125 de önerebilirim. 250 düşünürsen de kesinlikle benda rock 250 öneririm. Alman motoru olan delphi kullanıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,729
Üyeler
189,917
Son üye
Drunken Duck
Geri