Pilder 125 VS Yuki Funrider 125

İlk motorunsa Sukuter almanı öneririm. Cruiser motorlar hantal kalıyor kullanması kolay değil. Sukuter - Naked - Enduro - Choper - Süpersport
scooter benim istediğim tarzda değil maalesef. bilmiyorum çok etki eder mi? fakat onvonun 2000w elektrikli scooterında 700 kilometre üstünde tecrübem var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dio al geç düşünme bile 18'e kadar kullanıp ehliyet alıp biriktirdiğin parayla 250'liğe geçersin direkt
Çin malı motorlara girme hondadan şaşma
tarzıma uymuyor. param yetse zaten japondan falan şaşmayacağım. bütçem 110k. racing falan hiç istemiyorum nakedda olmaz. çünkü ailem o tarz motorlara karşı biraz hız potansiyelinden dolayı. zaten benim amacımda uçup kaçmak değil tarzımı olutşurarak gezmek dolaşmak.

scooter benim istediğim tarzda değil maalesef. bilmiyorum çok etki eder mi? fakat onvonun 2000w elektrikli scooterında 700 kilometre üstünde tecrübem var.

tarzıma uymuyor. param yetse zaten japondan falan şaşmayacağım. bütçem 110k. racing falan hiç istemiyorum nakedda olmaz. çünkü ailem o tarz motorlara karşı biraz hız potansiyelinden dolayı. zaten benim amacımda uçup kaçmak değil tarzımı olutşurarak gezmek dolaşmak.
bende funrider bakıyordum bi ara arada cok fark olunca tvs raider aldım 125lık. ikisi de hemen hemen aynı yakın motorlar ama bence yuki daha yakışıklı duruyor

Demem o ki eğer konuyu açan arkadaşın bu cruiser modellere ilgisi varsa, bunlar zordur kullanamam veya çok büyük makineler bunlarla dönemem diye düşünmesin. İnan bana en bilinçli kullanacağın seni hıza, aralardan zorla girmeye, veya saçma sapan haraketler yapmaya iten motorlar değildir. A noktasından B noktasına olabildiğince hızlı gitmek istersen cruiserlar senin için değil ama güvenli rahat ve yolu seyrederek sakince ilerleyeyim dersen doğru modellere bakıyorsun, 125'lik bakıyorsan sadece kübe superlıght 125 de önerebilirim. 250 düşünürsen de kesinlikle benda rock 250 öneririm. Alman motoru olan delphi kullanıyorlar
benda falan çok güzel aslında yaşım ve param denkleştiğinde yükseltme listesinde ilk sıralarda. yaşım 17 olduğu için ona biraz daha var. aynı dediğiniz gibi benim amacım aralardan geçip milletin başına dert olmak değil. hem ulaşım ihtiyacımı gidermek hemde tarz bir şekilde sakin sakin gezmek görmek. kuba superlight serisini çok araştırdım fakat genellikle yağ sorunlarından ve güçsüz oluşundan bahsediyorlar. pilder 125 ve funrider 125 i keşfettikten sonra kubayı listeden sildim çünkü yaşıma göre kuba çok yaşlı işi kalıyor bence.

O tarzını sevmediğin scooter'ı alırsan 5000 10000km sonra aldığın fiyatın yarısına zor satarsın söylemiş olayım
Al hondanı 50.000 60.000 sadece bakım yaparak git

Geri