internetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun
Hangi sağlayıcı?internetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun
@EEmreeinternetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun
Turk telekom lakin şuan sorunu internet olduğunu sanmıyorum çünkü farklı hesaptan girince Valorant a sorun düzeliyorHangi sağlayıcı?
sunucuyu değilştir miş olabilir misin@EEmree
Turk telekom lakin şuan sorunu internet olduğunu sanmıyorum çünkü farklı hesaptan girince Valorant a sorun düzeliyor
Çok anlamsız garip bir durum
Hesap değişip tekrar ping sorunu olan hesaba girince düzeldi çok garip. 1 Saat kadardır bununla uğraşıyorum ama çözüm çok saçma bir şey oldu@EEmree
Turk telekom lakin şuan sorunu internet olduğunu sanmıyorum çünkü farklı hesaptan girince Valorant a sorun düzeliyor
Çok anlamsız garip bir durum
Yok kanka hepsine baktım hepsinde sabit ms vardı ve istanbul seçiliydi zatensunucuyu değilştir miş olabilir misin
valorant supporta yazHesap değişip tekrar ping sorunu olan hesaba girince düzeldi çok garip. 1 Saat kadardır bununla uğraşıyorum ama çözüm çok saçma bir şey oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok kanka hepsine baktım hepsinde sabit ms vardı ve istanbul seçiliydi zaten
Tekrar ederse yazıcam sağ ol :=)valorant supporta yaz