Yardım Ping 100ms De Sabit Kaldı ! Yardım Lütfen

Emir Adar

80+
Reaksiyon skoru
105
internetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun

internetin download ve upload ında hiçbir sorun yok 50mbps - 8mbps . Lakin nedense bu sabah oyuna girdiğimden beri (valorant) ms 100-105 arası ne bundan yükseğini görüyor ne fazlasını sanki sabitlenmiş gibi. Lütfen yardımcı olun
Hangi sağlayıcı?

@EEmree
Hangi sağlayıcı?
Turk telekom lakin şuan sorunu internet olduğunu sanmıyorum çünkü farklı hesaptan girince Valorant a sorun düzeliyor
Çok anlamsız garip bir durum

@EEmree

Turk telekom lakin şuan sorunu internet olduğunu sanmıyorum çünkü farklı hesaptan girince Valorant a sorun düzeliyor
Çok anlamsız garip bir durum
Hesap değişip tekrar ping sorunu olan hesaba girince düzeldi çok garip. 1 Saat kadardır bununla uğraşıyorum ama çözüm çok saçma bir şey oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sunucuyu değilştir miş olabilir misin
Yok kanka hepsine baktım hepsinde sabit ms vardı ve istanbul seçiliydi zaten

Hesap değişip tekrar ping sorunu olan hesaba girince düzeldi çok garip. 1 Saat kadardır bununla uğraşıyorum ama çözüm çok saçma bir şey oldu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok kanka hepsine baktım hepsinde sabit ms vardı ve istanbul seçiliydi zaten
valorant supporta yaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,115
Üyeler
198,901
Son üye
CncMinifix55