ozhan 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 647 Dahası Reaksiyon skoru 366 İsim Özhan 23 Ağustos 2020 #1 kardesıme eskı pcmı kurucam free fıre ve roblox oynıyacakmıs ben de oyun oynarken oynadıgı oyunlar pıng cıkartır mı cıkartırsa ne kadar cıkartır
kardesıme eskı pcmı kurucam free fıre ve roblox oynıyacakmıs ben de oyun oynarken oynadıgı oyunlar pıng cıkartır mı cıkartırsa ne kadar cıkartır
Bermud4 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,057 Dahası Reaksiyon skoru 615 İsim Ahmet Aydın 23 Ağustos 2020 #2 ozhan yazmış: kardesıme eskı pcmı kurucam free fıre ve roblox oynıyacakmıs ben de oyun oynarken oynadıgı oyunlar pıng cıkartır mı cıkartırsa ne kadar cıkartır Devamı için tıklayın... Oyun indirmezse etki etmez. İnternetinizin hızına da bağlı ama.
ozhan yazmış: kardesıme eskı pcmı kurucam free fıre ve roblox oynıyacakmıs ben de oyun oynarken oynadıgı oyunlar pıng cıkartır mı cıkartırsa ne kadar cıkartır Devamı için tıklayın... Oyun indirmezse etki etmez. İnternetinizin hızına da bağlı ama.
ozhan 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 647 Dahası Reaksiyon skoru 366 İsim Özhan 23 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 xRevole yazmış: Oyun indirmezse etki etmez. İnternetinizin hızına da bağlı ama. Devamı için tıklayın... oynadıgı oyunlar mobıl zaten emulatordendan oynıyacak sanırım
xRevole yazmış: Oyun indirmezse etki etmez. İnternetinizin hızına da bağlı ama. Devamı için tıklayın... oynadıgı oyunlar mobıl zaten emulatordendan oynıyacak sanırım