Yardım Ping Sorununu Nasıl Çözerim?

Mert_007

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,493
TT internet kullanıyorum ve bu ping yüzünden gına geldi artık. Brawhalla giriyorum hiç bir şey yapamıyorum sırf internet problemi yüzünden en kötü adamlara bile yenliyiroum. Kendi beceriksizliğim yüzünden kaybetsem sinirlenmem ama sırf bu internet sorunu yüzünden kaybetmek çok canımı sıkıyor. 50 mi 75 mbps mi ne internet var aylık 600tl veriyoruz ama hizmet koca bir 0. Bu laptop yüzünden mi kaynaklanır yoksa modemden mi ya da alt yapıdan dolayı mı? Her neyden kaynaklanıyorsa bir çözümü var mı?

Telefonda kaç ping alıyorsun , bilgisayarda speed test yaptın mı

Hocam şuan evde değilim. Gidince ikisininde sonucu yapıp atarım ama pingler öyle çok ucuk olmuyor genelde 20-25ms gösteriyor speed teste. Sanırım bir süre stabil giderken sonra birden yükselip düşüyor. O yükselmelerde bana oyunu oynatmıyor. Bir ara yaptığımda yükselmelerle 500-1500 arasına çıkıyordu sonra teklar 50 civarına düşüyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1750066922915.webp

Son düzenleme:
Hocam şuan evde değilim. Gidince ikisininde sonucu yapıp atarım ama pingler öyle çok ucuk olmuyor genelde 20-25ms gösteriyor speed teste. Sanırım bir süre stabil giderken sonra birden yükselip düşüyor. O yükselmelerde bana oyunu oynatmıyor. Bir ara yaptığımda yükselmelerle 500-1500 arasına çıkıyordu sonra teklar 50 civarına düşüyordu.

Alıntıyı görüntüle
Telefon ilginç bir şekilde daha kötü aldı. 37.4 mbps download 13.8 mbps upload 17msde ping aldı.

Telefon ilginç bir şekilde daha kötü aldı. 37.4 mbps download 13.8 mbps upload 17msde ping aldı.
1750067429546.webp

Son düzenleme:
Bana modemde bir şey var gibi geldi , sen en iyisi müşteri hizmetlerini ara

Orjinal Modem fena ısınıyor hocam onla alakası olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,110
Üyeler
185,223
Son üye