Pivot özellikli monitör önerisi

omerfaruk

80+
Reaksiyon skoru
160
Bütçe
5500
1080p için 24 inç 144hz+ pivot özelliği olan kaliteli bir monitör arıyorum ne almalıyım?

1080p için 24 inç 144hz+ pivot özelliği olan kaliteli bir monitör arıyorum ne almalıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dell daha eski ve kaliteli bir marka şahsen ben alıcam ve ölü pixsel şansı düşük gigabyte daha çok

dell daha eski ve kaliteli bir marka şahsen ben alıcam ve ölü pixsel şansı düşük gigabyte daha çok
Pivot monitörün 90 derece dik dönebilmesidir, sizin önerdiğiniz monitörler güzel olsa da pivot değil yükseklik standına sahip onlar. Ezbere diğer konulardan görüp monitör önerilmiş gibi.

Alabileceğiniz en ucuz pivot IPS panel bu olabilir. Bu model harici 1 tane VA biliyorum başka da bilmiyorum. @ardacanci

Son düzenleme:
Pivot monitörün 90 derece dik dönebilmesidir, sizin önerdiğiniz monitörler güzel olsa da pivot değil yükseklik standına sahip onlar. Ezbere diğer konulardan görüp monitör önerilmiş gibi.

Alabileceğiniz en ucuz pivot IPS panel bu olabilir. Bu model harici 1 tane VA biliyorum başka da bilmiyorum. @ardacanci

Ben baktığımda Samsung VA modellerini ve Monster IPS modelini gördüm. Monster monitörler hakkında fikriniz var mı

Ben baktığımda Samsung VA modellerini ve Monster IPS modelini gördüm. Monster monitörler hakkında fikriniz var mı
Monitör konusunda ya da bırakın monitörü komple Monster'dan uzak durmanızı öneriyorum.

Yukselik ayari olarak soruyorsan bunlar olabilir. Lenovo olanı kendimde kullaniyorum ve çok memnunum. Bir çok kişiye önerdim ve aldı. Bir sıkıntı yaşayan olmadı. Üstteki dell'de güzel. Tercih senin.

Memnun musunuz? Artıları eksileri nasıl?
Artıları dediğim gibi ergonomi ve şık duruşu, pivot standından ziyade yükseklik ayarı ve sağ sol ayarı işime yarıyor zaten stand monitöre bence hava katan özelliklerden ama pivot özelliğini de denedim kullanışlı. Standı her türlü yöne belli açılarda zorlamadan dönüyor kesinlikle rahat monitör. Ayakları masaya sağlam oturuyor. Tasarımı güzel, logonun altında LED bir joystick var. OSD menüsü güzel zaten Türkçe. Eksisi VA panellerde olan blurr ve ghosting. Özellikle oyunlarda 60 fps ve aşağısında gözüküyor 100 ve üzeri FPS değerleri aldığında çok daha akıcı çalışıyor daha güzel çalışıyor zaten 144 hz için blurr azaltan ayarı var onu kullanıyorum ben yoksa sinir bozucu bir blurr yapıyor. Bir de IPS paneller kadar geniş görüş açısı yok ama TN paneller gibi renkler bozulmuyor. Diğer eksisi de Joystick fişi ekmediğin sürece yanıyor yani kullanırken kapanıyor sadece.

Sj.png

s24ag30.png

Son düzenleme:
Çöp model.

G24f zaten sorunlu bir monitör. Yaygın sorunu cw.
Dell olan da o fiyatı haketmiyor.

Birde bu var ama spu daha iyi.
Pivot var.

Pivot var.
Evet 5K paraya güzel alternatif 7K parayı hak etmiyor ama.

Geri