Neler Yeni

Piyangodan Büyük Ödül Size Çıksa Ne Yaparsınız?

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
6,793
Herkese selam, sorum başlıktaki gibi. Yapılacak yılbaşı çekilişinde 1 kişiye 100000000 TL verilecek. Size çıksa bu para ne yaparsınız?
Edit: Öncelikle kendime ortalama 12000 TL'ye bir sistem toplarım ve PS5 alırım. Evin kredi borçları falan kapatılır, havuz yaptırma planı var bizimkilerin. Kesinlikle hayvan sahipenirim ya da sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını gideririm. Şimdi düşünüyorum da deli para. Alacak/yapacak şey bulamazsınız.

Son düzenleme:
Tüm yardım kuruluşlarına bölüştürürdüm.

3090 lı pc toplarım. Gerisini vakıflara bağışlarım.

500.000 TL'sini falan hissesinin iyi anlamda büyüdüğünü düşündüğüm şirketlere yatırım yaparak kullanırım sonra evin bahçesini düzenlerdim bir de agalara pc alırdım.

Herkese selam, sorum başlıktaki gibi. Yapılacak yılbaşı çekilişinde 1 kişiye 100000000 TL verilecek. Size çıksa bu para ne yaparsınız?
Edit: Öncelikle kendime ortalama 12000 TL'ye bir sistem toplarım ve PS5 alırım. Evin kredi borçları falan kapatılır, havuz yaptırma planı var bizimkilerin. Şimdi düşünüyorum da deli para. Alacak/yapacak şey bulamazsınız.
ev alırım, pc toplarım bütün gün oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de şirket kurarım para artsın

500.000 TL'sini falan hissesinin iyi anlamda büyüdüğünü düşündüğüm şirketlere yatırım yaparak kullanırım sonra evin bahçesini düzenlerdim bir de agalara PC alırdım.
Adam geldi adam.

Adam geldi adam.
Şimdi eğer bu sırf agalara pc aldığım kısım içinse iltifatını kabul etmiyim ama diğer yerler için de geçerliyse iltifatın kabul edilebilir.

ev alırım, PC toplarım bütün gün oynarım

bir de şirket kurarım para artsın
Şirket kurmak yerine büyüyen bir şirketten hisse alırsan para oturduğun yerden gelir (Not: Yatırım Tavsiyesi Değildir.)

Geri