Piyano Kursu ve Ekipman Seçimi

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
arkadaşlar selam klavye falan muhabbetini çok hızlı kullandığım için birde müzik falan işine de girmek istediğim için son zamanlarda biraz pc bağımlılığımı azaltmak için piyano muhabbetini öğrenicem falan işte lütfen bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilir mi bu piyasanın nvidiası kim ne almam lazım piyano almam yeter mi kurs alıcam birde 1 yıllık 4K$'a kurs var öğrenemezsen ertesi yıl tekrar ders veriyormuş özel ders hesabı beni aydınlatır mısınız ne alayım falan acaba gitar işine mi girsemde diyorum ama bunu ilk bi öğreniyim sonra öbürünede başlayabilirim

Piyano muhabbeti diyorsan eğer boşuna başlama sen :)

m audionun 32 lik küçük piyanosu var 2k₺ ye onunla başlayabilirsin bilgisayara takıp fl stuido ile birşeyler deneyebilirsin hoşuna gider işleri büyütürsün ileride belki ben hayatımda hiç kurs almadım piyanomda yok gerçi klavyeyi bende hızlı yazıyorum fakat sol el sabit 2 notaya basarken sağ el diğer notalara basarken %90 karıştıracağımı düşünüyorum

Naptınız hocam

İlk önce Türkçe öğren, noktalama işaretlerini kullanmayı öğren. Derdini daha güzel ve kolay bir şekilde anlatabilirsin. Bütçe belirtmediğin için en pahalı pianoyu atacaktım da üşendim, atmışım gibi düşün...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,349
Üyeler
183,102
Son üye
anonimkm
Geri